Vis studentum.no som: Mobil

Forkurs for ingeniører

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
1 år / 2 semester
Forkurs
Oppstart: Høst - Stavanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Forkurs for ingeniører

Vil du bli ingeniør, men mangler formell kompetanse i ett eller flere fag? Da kan fullt forkurs for ingeniørutdanningen ved Universitetet i Stavanger (UiS) være løsningen for deg.

Forkurs for ingeniører- og sivilingeniørutdanning er for deg med yrkesfaglig videregående utdanning (fagbrev), uten studiespesialisering. Undervisningen foregår på ettermiddagstid, og kurset kan kombineres med jobb.

UiS tilbyr fleksible nettløsninger som gir deg mulighet til å følge forelesningen når og hvor du vil, og vi har et eget filmbibliotek som gjennomgår grunnleggende ferdigheter i matematikk og fysikk.

Opptakskrav/Søknad

Bestått og fullført yrkesfaglig videregående utdanning, uten påbygg til generell studiekompetanse, eller praksisfagbrev, eller realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Forkurs for ingeniørutdanning.

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetet sin enhet for etter- og videreutdanning.

Studentliv 

På UiS kan du være aktiv i studentorganisasjoner og linjeforeninger som er knyttet til ditt fakultet, engasjere deg i studentenes rettigheter i studentorganisasjonen StOr eller jobbe i studentmediet SmiS. Ved å engasjere deg får du mange venner på tvers av studiene og du vil opparbeide deg et sosialt og nyttig nettverk.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!