Vis studentum.no som: Mobil

Fjernsyns- og multimedieproduksjon - Bachelor

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høst - Stavanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Bachelor i fjernsyns- og multimedieproduksjon

Bachelor i fjernsyns- og multimedieproduksjon er et praktisk rettet studie, hvor teori og praktisk arbeid kombineres gjennom hele utdanningen. Du har også utplassering i en ekstern produksjonsbedrift.

Studiet gir en bred kompetanse innenfor mange fagfelt. Du får blant annet studere fortellerteknikk og dramaturgi, flerkameraproduksjon og fjernsyns- og multimedieteknikk. Mye av undervisningen er prosjektbasert og knyttet til praktiske øvinger.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

ida
(4)
Små klasser, tett sammarbeid og fantastiske folk gjør at du kan få det venner på livet på dette studiet. Selve skolen er passe stor, oversiktelig og meget trivelig. Jeg hadde valgt samme studie og studiested omigjen uten å blunke.
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 1 omtaler