Vis studentum.no som: Mobil

European Master in Social Work with Families and Children (MFamily)

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
2 år, 120 studiepoeng
Master, 2 år
Ja

European Master in Social Work with Families and Children (MFamily)

UiS ved Institutt for sosialfag tilbyr Erasmus Mundus-program i sosialt arbeid. Dette er EUs prestisjeprogram for fellesgrader på master- og doktorgradsnivå.

Masterstudiet Social Work with Families and Children (MFamily) fokuserer på kunnskaps- og kompetanseutvikling for dem som ønsker å arbeide med intervensjoner rettet mot barn og marginaliserte familier.

EU er særlig opptatt av at sårbare barn og familier er særlig utsette i økonomiske nedgangstider, som i Europa i disse dager. Dette Erasmus Mundus-programmet er en viktig del av denne satsingen.

Studiet er på engelsk og ved fullført utdanning får kandidatene en joint mastergrad.

Opptakskrav/Søknad

Finn informasjon om fagstruktur og innhold, stipend og opptakskriterier på Erasmus Mundus sine nettsider.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetet sin enhet for etter- og videreutdanning.

Studentliv 

På UiS kan du være aktiv i studentorganisasjoner og linjeforeninger som er knyttet til ditt fakultet, engasjere deg i studentenes rettigheter i studentorganisasjonen StOr eller jobbe i studentmediet SmiS. Ved å engasjere deg får du mange venner på tvers av studiene og du vil opparbeide deg et sosialt og nyttig nettverk.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!