Master

Engelsk og Literacy Studies, master

Varighet
2 år / 4 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år / 4 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Engelsk og Literacy Studies, master

Som student på master i literacy studies ved UiS får du ta del i hvordan lesevitenskap endres i takt med et stadig økende og mer variert kommunikasjonslandskap. Ved å velge dette studiet får du en unik tverrfaglig kompetanse.

I forhold til undervisnings- og forskningskompetanse tilsvarer studiet en mastergrad i engelsk med inngående kjennskap til studiet av bøker, lesing, skriving og tekster. Alle slags engelskspråklige tekster er interessante for studiet.
Masterstudenter i literacy studies har skrevet oppgaver som omhandler alkymiske tekster, kokebøker, tekst i digitale medier, skriving på andrespråk. Alle veiledere er selv aktive forskere.

Master i literacy studies er et fulltidsstudium over to år, men man kan etter opptak søke overgang til deltidsstudium over fire år. Oppbygningen på deltidsstudiet er identisk med heltidsstudiet. Undervisningen vil gå samtidig for fulltids- og deltidsstudenter

Master i literacy studies passer for deg som ønsker deg en karriere i skolen eller for deg som er på jakt etter en allsidig jobb innen for eksempel media-, kultur- eller forlagsvirksomhet.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger

Highlights