Vis studentum.no som: Mobil

Drama - Årsstudium

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Heltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Oppstart: Høst - Stavanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Drama - Årsstudium

Bor det en drama- og teaterpedagog i deg? Forestiller du deg en hverdag der ingen dager er like og hvor du stadig blir utfordret? Søk dette studiet og du vil lære hvordan du kan bruke drama i skolen, og hvordan drama kan skape felleskap og utvikle identitet.

Studiet går over ett år og fokuserer i hovedsak på hvordan drama kan brukes i skole, organiserte fritidstilbud og i interkulturelt arbeid. I noen tilfeller er nettopp drama og teater det beste verktøyet for å skape en forståelse for hvordan mennesker og samfunn er bygd opp. Drama er et kunstfag som baserer seg på kollektiv skapende virksomhet.

Undervisningen veksler mellom forelesning, drøfting, kunstneriske prosjekter og praktisk arbeid, hvor du får brukt dine kunstneriske evner.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetet sin enhet for etter- og videreutdanning.

Studentliv 

På UiS kan du være aktiv i studentorganisasjoner og linjeforeninger som er knyttet til ditt fakultet, engasjere deg i studentenes rettigheter i studentorganisasjonen StOr eller jobbe i studentmediet SmiS. Ved å engasjere deg får du mange venner på tvers av studiene og du vil opparbeide deg et sosialt og nyttig nettverk.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!