Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Master

Computational Engineering - master 2 år

Varighet
2 år/4 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
2 år/4 semestre
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Computational Engineering - master 2 år

Har du en bachelor i ingeniørfag (eller tilsvarende) og ønsker kompetanse om hvordan du kan kombinere moderne data-drevne teknikker med matematisk modellering og programmering for å løse ingeniørutfordringer, så er dette studiet for deg. I dette studiet vil du lære hvordan du bruker matematiske og numeriske modeller for å analysere komplekse og usikre systemer. Innsikten brukes for å ta bedre beslutninger om forbedret ytelse, kvalitet og arbeidsflyt.

På studiet vil du møte studenter med ulik ingeniørbakgrunn. Vi har tre obligatoriske emner der fokus er på modellering, programmering og beslutningsstøtte. I emnene våre bruker vi prosjektarbeid, og du vil få muligheter til å jobbe med realistiske problemstillinger og lære hvordan du fremstiller og kommuniserer resultatene profesjonelt. Resten av programmet består av anbefalte valgemner, der du kan velge emner som passer best dine interesser og/eller ingeniørbakgrunn.   

Studiet er internasjonalt, hvor norske og utenlandske studenter studerer sammen. Alle emnene undervises på engelsk. Masterprogrammet introduserer, illustrerer og diskuterer en metodikk som bygger på matematikk, statistikk og grunnleggende programmering fra et bachelorprogram i ingeniør- eller realfag.

Programmet inkluderer avanserte emner innen

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger

Highlights