Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 22. mars 2022 🎓💻

Byplanlegging og samfunnssikkerhet – Bachelor

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Bachelor
Stavanger
3 år, 180 studiepoeng
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Søknadsfrist: 15. april
Klasserom

Byplanlegging og samfunnssikkerhet – Bachelor

Bachelor i byplanlegging og samfunnssikkerhet

Økt kompetanse innenfor bærekraftig byutvikling og den fysiske utformingen av byen er helt nødvendig for å skape trygge rammer for innbyggerne. For å kombinere byplanlegging og samfunnssikkerhet må fremtidens planleggere derfor ha kunnskaper både om teknologiske og samfunnsmessige forhold. Dette studiet er tverrfaglig med både samfunnsfag og teknologiske fag. 

Med bachelor i byplanlegging og samfunnssikkerhet får du kunnskaper om hvordan man kan planlegge og utforme fremtidens byer og urbane miljøer i et bærekraftig, klimavennlig og sikkert perspektiv.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad. 180 studiepoeng.

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet.

UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere. Regionen har et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter.

Den faglige virksomheten ved UiS er organisert i seks fakulteter med 13 institutter og 2 nasjonale forsknings- og kompetansesentre, i tillegg til Arkeologisk museum. UiS EVU er universitetets enhet for etter- og videreutdanning.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Stavanger

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!