Videre- og etterutdanning

Videreutdanning i bærekraftig entreprenørskap

Varighet
3 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Videreutdanning i bærekraftig entreprenørskap

Hvem passer bærekraftig entreprenørskap for?

Studiet passer for deg som er eller ønsker å bli entreprenør, entreprenørskapsrådgiver eller for deg som har interesse for innovasjonsprosjekter.

Oppgaver og problemstillinger vil fokusere på sosial, økologisk og økonomisk bærekraft. Det vil være rom for at du selv velger oppgaver og problemstillinger innenfor disse temaene, slik at studiet til en viss grad skreddersys dine egne preferanser og din arbeidssituasjon.

Dette lærer du

Vi vil belyse moderne entreprenørskapsteori, ressursbasert teori, samskaping og innovasjon. Studiet vektlegger kunnskap og ferdigheter i forretningsmodellering, designtenking og lean startup, brukerorientering og praksisnærhet.

Du vil bli introduseret for relevant og viktig forskning, teori og modeller som kombinerer innovasjon, entreprenørskap og bærekraft.

Studiet bygger på FNs bærekraftsmål med utforsking av hvordan entreprenørskap kan bidra til å skape mer bærekraftige samfunn.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights