Vis studentum.no som: Mobil

Utdanningsvitenskap - Master

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid/deltid
2 år (heltid) eller 3 år (deltid)
Master, 2 år
Høst
Søknadsfrist: 15. april
Nettstudier, Notodden

Utdanningsvitenskap - Master

Master i utdanningsvitenskap

Master i utdanningsvitenskap (med engelsk, norsk eller samfunnsfag)

Er du interessert i engelsk, norsk eller samfunnsfag og vil forske på undervisning? Dette studiet er midt i blinken for deg som ønsker å arbeide i skoleverket og har forskertrang.

Hvorfor en master i utdanningsvitenskap?

Masteren kombinerer vitenskapsteori og metode, faglig fordypning,fagdidaktikk og undervisning. Du lærer å formidle fagstoff, gi egne presentasjoner – og forske selv. Vi har valgemner i engelsk, norsk og samfunnsfagog du kan gå i dybden på ditt favorittfag og få inspirasjon til en interessant masteroppgave: Du kan ta studiet som campus-student eller på nett.

Universitetet i Sørøst-Norge tilbyr stor bredde i valgemner som favner om mange områder innenfor de tre fordypningene engelsk, norsk og samfunnsfag. Tilbudet vil variere fra studieår til studieår. 

Jobbmuligheter

Med master i utdanningsvitenskap kan du bidra til nytenkning og innovasjon i skolen. Dersom du tar dette masterstudiet som del av din lærerutdanning, blir du direkte kvalifisert til å jobbe med undervisning og forskning.

For studenter som har en annen bakgrunn for opptak til masterstudiet er det krav om praktisk pedagogisk utdanning (60 studiepoeng) for å få den samme lærerkompetansen som er beskrevet ovenfor. Universitetet i Sørøst-Norge tilbyr praktisk pedagogisk utdanning. Du kan også gå videre til doktorgradstudier.

Master i utdanningsvitenskap er samlingsbasert og kan tas på både heltid og deltid. Samlingene alternerer mellom Notodden og Bø.

Opptakskrav/Søknad

Fullført lærerutdanning (eller minst tre år av lærerutdanningen) med minimum 60 stp fordypning i norsk, engelsk eller samfunnsfag, eller Bachelorgrad med minst 80 stp fordypning i enten norsk, engelsk eller samfunnsfag. Karakterkrav C, se studieplan for mer informasjon.

Studiet krever politiattest, og har krav til medisinsk testing hvis du har vært sammenhengende i 3 måneder i spesielle land. Dette dokumenteres ved studiestart.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Utdanningsvitenskap - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Utdanningsvitenskap - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!