Vis studentum.no som: Mobil

Tre med metall – Kunst, håndverk og design 2 - Videreutdanning

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
1 år
Videre- og etterutdanning
Oppstart: Høst - Notodden
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Tre med metall – Kunst, håndverk og design 2 - Videreutdanning

Videreutdanning i Tre med metall - Høgskolen i Sørøst-Norge

Tre med metall – kunst, håndverk og design 2

Vil du lage alt fra møbler og smykker til storslått arkitektur? Fordyp deg i tre og metall – og videreutvikle ditt eget uttrykk!

Dette studiet passer bra for deg som tar en designutdanning, eller som vil undervise i kunst og håndverk i skolen. Her kan du både utforske din egen kreativitet, og utvikle deg som veileder for barn og unge i skapende prosesser.

Studiet gir deg kunnskap om å lage dine egne møbler, produkter, skulpturer og installasjoner. Lær å formidle følelser gjennom tre og metall, og få erfaring med idéutvikling og design. Du vil få muligheten til å videreutvikle ferdighetene dine i form, teknikk, material og produksjon – og skape spennende produkter og kunstneriske uttrykk!

Videre utdanning

Studiet er i første rekke tenkt som en faglig fordypning i tredje år i bachelorutdanningene Faglærer i formgiving, kunst og håndverk eller Visuelle kunstfag og design, eller som det fjerde studieår i Faglærer i praktiske og estetiske fag.

Det kan også tas som et frittstående påbyggingstudium. Sammen med annen utdanning kan studiet kvalifisere til master i formgiving, kunst og håndverk.

Opptakskrav/Søknad

Minst ett års formingsfag på høgskolenivå.

Studiefakta, Tittel m.m

Etter- / Videreutdanning (60 studiepoeng)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tre med metall – Kunst, håndverk og design 2 - Videreutdanning.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tre med metall – Kunst, håndverk og design 2 - Videreutdanning:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Linn Sigrid lærte å smi på Raula...

Planen var å bli veterinær, men etter at en ny verden åpenbarte seg på folkekunststudiet i Rauland har Linn Sigrid Bratland fra Vinje aldri sett seg tilbake.

Les mer