Vis studentum.no som: Mobil

Tre med metall - Kunst, håndverk og design 1

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Årsstudium
Horten
Heltid
Oppstart: Høst - Horten
Søknadsfrist: 2021-04-15
Ja
Klasserom

Tre med metall - Kunst, håndverk og design 1

Har du lyst å designe og lage møbler og smykker, samtidig som du får arbeide med andre tredimensjonale uttrykk i tre og metall? Dette studiet gir deg blant annet et solid grunnlag i bruk og vedlikehold av både håndverktøy og maskiner.

Hvorfor tre med metall?

Årsstudiet i tre med metall er perfekt for deg som liker å jobbe praktisk og kreativt og er nysgjerrig på hvordan du kan utvikle egne design. På dette studiet får du kunnskap om materialene både når det gjelder egenskaper, produksjon og teknikker til å bearbeide materialer til ulike bruksgjenstander og kunstuttrykk. 

Dette lærer du på tre med metall

Kunnskapen du tilegner deg får du først og fremst gjennom egne skapende prosesser i verksted sammen med medstudenter og faglærere. Denne kunnskapen kan knyttes til teori om materialer, teknikker og design. Du lærer å gjennomføre en designprosess fra idé til ferdig produkt, og hvordan du kan formidle denne prosessen gjennom tekst, bilder og utstillinger.

Eksempler på studentarbeider:

Hvem passer studiet for?

Studiet passer for deg som satser på en kunst- og designutdanning eller deg som sikter mot en bachelorgrad. Studiet passer for også for deg som er lærer i kunst og håndverk og ønsker en faglig spisset undervisningskompetanse mot grunnskole eller videregående skole.

Studiet undervises på campus Notodden, der du kan ta del i en aktiv, variert og inkluderende studiehverdag. Les mer om livet som student i Notodden:

Er du glad i en variert hverdag med mye liv og røre, er dette studiestedet for deg

Notoddenstudent Emma Ormset Husby

Videre utdanning

Du kan ta studiet som en del av grunnskolelærerutdanningen eller bachelorgraden din. Sammen med annen utdanning kan studiet kvalifisere til master i formgiving, kunst og håndverk. Vi tilbyr også en videreutdanning i Tre med metall – Kunst, håndverk og design 2.

Se hvordan det er å studere kunst, håndverk og design på USN, campus Notodden:

For kontakt eller mer informasjon om Tre med metall - Kunst, håndverk og design 1, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

60 studiepoeng

Kostnader

Kontakt skolen for mer informasjon.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tre med metall - Kunst, håndverk og design 1.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tre med metall - Kunst, håndverk og design 1:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!