Vis studentum.no som: Mobil

Tekstil – kunst og design 2 - Videreutdanning

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
1 år
Videre- og etterutdanning
Oppstart: Høst - Notodden
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Tekstil – kunst og design 2 - Videreutdanning

Videreutdanning i tekstil - Høgskolen i Sørøst-Norge

Tekstil – kunst og design 2

Vil du videreutvikle ferdighetene dine i søm og teknikker? Fordyp deg i tekstil og skapende arbeid – og realiser flere kreative ideer!

Hvorfor ta videreutdanning i tekstil?

Tekstil 2 bygger på kunnskapene og ferdighetene dine fra Tekstil 1, og er en mulighet for deg som vil utvikle deg som formgiver i tekstil. Her kan du fordype deg i design og redesign, kunstuttrykk, trådteknikker og søm. Bli kjent med krevende søm-tekniske detaljer, konstruksjon av snittmønster – og driv med ditt eget skapende arbeid i et kreativt studentmiljø!

Studiet gir deg videreutviklet kunnskap om volum, rytme og bevegelse i tekstil, hekling, strikking, toving og broderi. Lær å gjennomføre en designprosess fra idé til ferdig produkt, og formidle prosessen med tekst og bilder. Studiet gir deg dybdekunnskap om om estetiske virkemidler – samtidig som du videreutvikler deg som formidler i faget.

Jobbmuligheter

Studiet passer for deg som er lærer i kunst og håndverk og ønsker en faglig spisset undervisningskompetanse mot grunnskole eller videregående skole. Studiet passer også bra for deg som er student og tar en flerfaglig bachelorgrad , eller satser på en tekstil kunst- og designutdanning.

For kontakt eller mer informasjon om Tekstil – kunst og design 2 - Videreutdanning, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Tekstil 1 eller tilsvarende høgskolestudium innenfor formgiving, kunst og håndverk. Egnet realkompetanse kan være grunnlag for opptak, og vil kunne vurderes i hvert enkelt tilfelle etter søknad.

Studiefakta, Tittel m.m

Etter- / Videreutdanning (60 studiepoeng)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tekstil – kunst og design 2 - Videreutdanning.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tekstil – kunst og design 2 - Videreutdanning:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Linn Sigrid lærte å smi på Raula...

Planen var å bli veterinær, men etter at en ny verden åpenbarte seg på folkekunststudiet i Rauland har Linn Sigrid Bratland fra Vinje aldri sett seg tilbake.

Les mer