Vis studentum.no som: Mobil

Tekstil - Kunst og design 1 - Årsstudium

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
1 år
Årsstudium
Oppstart: Høst - Notodden
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Tekstil - Kunst og design 1 - Årsstudium

Tekstil - kunst og design 1

Årsstudium i Tekstil – kunst og design 1

Har du lyst til å designe dine egne klær – eller justere på gamle og gi dem nytt liv? Årsstudium i tekstil ved Universitetet i Sørøst-Norge er perfekt for deg som er nysgjerrig på søm og teknikker, og har tanker og ideer som du vil uttrykke i bomull, silke, fløyel eller garn.

Årsstudiet i tekstil gir kunnskap om tekstile naturmaterialer, og hvordan du kan bruke tråd og ulike teknikker for å skape kunstneriske uttrykk. Du kan utforske kultur og historie med utgangspunkt i for eksempel "Mariusmønsteret", og realisere nye idéer. Du blir kjent med ulike tekstiler, og får utforske hvilke egenskaper og muligheter som finnes i hekling, strikking, toving og broderi. Hvordan skaper vi volum, rytme og bevegelse? Lær å oppdage muligheter i tekstil – slik at du kan formidle kunnskapen din til andre.

Dette lærer du

Du lærer tekniske, håndverksmessige ferdigheter i utvalgte teknikker og materialer og kan utvikle og forske gjennom erfaring med egne skapende prosesser.

Du vil få kunnskap om tekstile materialers egenskaper, fremstillingsformer og anvendelser, og om skapende arbeid med tekstile materialer.

Videre utdanningsmuligheter

Du kan ta studiet som en del av en kunstfaglig utdanning eller selvkomponert bachelor. Studiet kan også være et springbrett for deg som vil arbeide videre med ditt eget designuttrykk.

For kontakt eller mer informasjon om Tekstil - Kunst og design 1 - Årsstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tekstil - Kunst og design 1 - Årsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tekstil - Kunst og design 1 - Årsstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Linn Sigrid lærte å smi på Raula...

Planen var å bli veterinær, men etter at en ny verden åpenbarte seg på folkekunststudiet i Rauland har Linn Sigrid Bratland fra Vinje aldri sett seg tilbake.

Les mer