Vis studentum.no som: Mobil

Teknologiledelse (masteremne)

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Drammen, Nettstudier
Deltid
Støttet av lånekassen

Teknologiledelse (masteremne)

I dette deltidsstudiet fokuserer vi på å analysere og forstå mekanismene som driver industriell og teknisk endring. Megatrender som digitalisering, globalisering, sirkulær økonomi, bærekraft og mangfold blir ansett som forutsetninger for vellykket utvikling. Studiet gir deg innsikt i hvordan effektiv teknologiledelse hjelper din organisasjon med å utvikle konkurransefortrinn.

Hvorfor studere teknologiledelse?

I dag er både produkt- og servicevirksomheter basert på teknologi. Effektiv teknologiledelse er en integrert del av, og en forutsetning for, både fremvoksende og modne virksomheters arbeid med å utvikle konkurransefortrinn.

Hva lærer du

Dette videregående kurset i transformasjonsprosesser dekker også de teknologiske endringsprosessene (teknologisk dynamikk) knyttet til industriell og teknisk transformasjon på samfunns-, organisasjons- og individnivå.

Emnet fokuserer på å analysere og forstå mekanismene som driver industriell og teknisk endring. I modulen vil fire megatrender bli identifisert, drøftet og analysert som forutsetninger for vellykket utvikling: digitalisering, globalisering, sirkulær økonomi / bærekraft og mangfold.

Emneplan

En emneplan beskriver innhold, oppbygging og organisering av undervisningen. Her finner du også pensumlister.

  • Lenke til emneplan

Interessert i en mastergrad?

 

Dette studiet kan inngå som en del av mastergraden Executive Master of Management, eller du kan ta det som et enkeltemne!
 

Executive Master of Management

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!