Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
Notodden
Årsstudium
Oppstart: Høst - Notodden
Søknadsfrist: 2021-04-15
Ja

Tegning - bilde

I dette studiet vil du jobbe med maling, grafikk, foto og digital bildebehandling. Du vil også få oppgaver i skulptur og tredimensjonale arbeider.

Hvorfor årsstudium i tegning – bilde?

Årsstudiet tegning og bilde er perfekt for deg som vil få et innblikk i visuell kommunikasjon, og utvikle din egen kreativitet og fantasi. Her får du en nyttig øvelse i å fange opp idéer og tenke med blyanten. Utforsk karakterdesign og portretter, modellbygging og skulptur – og finn ditt eget visuelle uttrykk!

Studiet er en mulighet for deg til å prøve nye teknikker, og gjennomføre prosjekter fra idé til utstilling. Hva er det som gjør at et kunstverk kan oppleves så forskjellig person til person? Lær å vurdere dine egne kunstneriske prosjekter med et reflektert og kritisk blikk. Du blir kjent med hovedlinjene i kunsthistorien, og lærer å deg å knytte den faglige kunnskapen til dine egne prosjekter.

Dette lærer du på tegning - bilde

Du får grunnleggende kompetanse i billedkunst og tilegner deg kunnskap om form, farge og komposisjon. Du lærer å bruke både tradisjonelle og nye teknikker og å vise evne til å fange ideer og visualisere løsninger.

I studiet møter du fag som Kunst og formkultur, Illustrasjon og digitalt bildearbeid og Tegning og bilde. Slik vil du lære deg å reflektere over samfunnsmessige aspekter ved bruk av billedkunst og får en allsidig estetisk vurderingsevne.

Studiet undervises på campus Notodden, der du kan ta del i en aktiv, variert og inkluderende studiehverdag. Les mer om livet som student i Notodden:

Er du glad i en variert hverdag med mye liv og røre, er dette studiestedet for deg

Notoddenstudent Emma Ormset Husby

 

 

Illustrasjon{{ icon }}

Videre utdanningsmuligheter

Du kan gå videre til andre år i bachelorstudiet i visuelle kunstfag og design. Du vil også bli kvalifisert til ulike påbyggingsstudier innen kunst, design og kultur.

For kontakt eller mer informasjon om Tegning - bilde, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

60 studiepoeng

Kostnader

Kontakt skolen for mer informasjon.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tegning - bilde.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tegning - bilde:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!