Vis studentum.no som: Mobil

Spansk (nett- og samlingsbasert) - Årsstudium

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid/deltid
1 år (heltid) eller 2 år (deltid)
Årsstudium
Oppstart: Høst - Nettstudier
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Spansk (nett- og samlingsbasert) - Årsstudium

Årsstudium i Spansk - Høgskolen i Sørøst-Norge

Årsstudium i spansk 

Fordyp deg i et av verdens største språk! På årsstudiet i spansk får du bli med på en reise inn i den spanske og latinamerikanske kulturen. Med spansk i bagasjen, er du godt rustet for internasjonalt arbeid – for eksempel innenfor turisme, markedsføring, oversettelse eller internasjonalt samarbeid.

Hvorfor studere spansk?

Spansk er et av FNs seks offisielle språk. Lærer du spansk, vil du ha felles språk med over 400 millioner mennesker i 21 land i flere verdensdeler. Årsstudium i spansk tar deg med på et dypdykk ned i den spanske og latinamerikanske kulturen, for eksempel innen språk, litteratur, historie, film og media. 

Jobbmuligheter

Med spanskutdanning er du godt rustet for internasjonalt arbeid – blant annet innenfor turisme, markedsføring, oversettelse eller internasjonalt samarbeid. Det er også behov for lærere med gode spanskkunnskaper i Norge. Har du en læreutdanning vil 30 studiepoeng gi undervisningskompetanse i ungdomsskolen og 60 studiepoeng gi undervisningskompetanse på videregående skole.

Dette lærer du på årsstudiet

Studiet har fokus på både språkkunnskaper og kultur. Gjennom filmvisning, musikk, analyse av dikt og språkstrukturer med mer, får studentene en god kulturell forståelse av den spanskspråklige verden.

Studiet gir deg også gode språkkunnskaper. Du lærer hva det vil si å snakke og skrive korrekt spansk, og å bruke spansk som et effektivt kommunikasjonsmiddel. 

Heltid eller deltid

Du kan velge om du vil ta nettstudiet på heltid over ett år eller på deltid over to år. Det er to ikke-obligatoriske samlinger i Bø, videoforelesninger, webinarer, samt oppgaver og annen undervisning på nett. All undervisning foregår på spansk.

For kontakt eller mer informasjon om Spansk (nett- og samlingsbasert) - Årsstudium, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Studiet kan inngå i en bachelorgrad i språk og litteratur. Hvis du fyller opptakskrav til praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) er du kvalifisert for spansk didaktikk her.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium (60 studiepoeng)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spansk (nett- og samlingsbasert) - Årsstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Spansk (nett- og samlingsbasert) - Årsstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!