Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Master

Siviløkonom – 5-årig

Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Siviløkonom – 5-årig

Hvorfor velge siviløkonomstudiet?

Siviløkonomstudiet gir deg en enestående og verdifull spisskompetanse. Hos oss kan du velge mellom attraktive spesialiseringer i markedsføring, bedriftsøkonomisk analyse eller strategi og ledelse.

Vi har et stort fagmiljø innen økonomi og ledelse. Det garanterer deg gode forelesere og veiledere, samt muligheten til å delta i spennende forskningsprosjekter. Noen av de ansatte har lederstillinger i næringslivet, parallelt med at de underviser på USN.

Vi bruker også gjesteforelesere fra et stort internasjonalt nettverk i siviløkonomstudiet. Flere av disse knyttes til USN i professorstillinger.

Dette lærer du på siviløkonomstudiet

Siviløkonomstudiet er et 5-årig integrert studium som består av en bachelorgrad (3 år) og en mastergrad (2 år). Studiet gir deg en unik mulighet til å sette sammen en kompetanse som passer dine karriereplaner.

Bachelordelen av studiet gir deg muligheter til å velge mellom en rekke fordypningsområder. Her kan du for eksempel velge mellom fordypning i bedriftsøkonomisk analyse, markedsføringsledelse, kompetanseledelse, eller fordypning som regnskapsrådgiver.

På masterdelen av studiet kan du velge mellom tre spesialiseringer: bedriftsøkonomisk analyse, markedsføringsledelse eller strategi og ledelse. Det er adgang til å velge spesialisering på masterdelen uavhengig av hvilken fordypning som er valgt på bachelordelen av studiet. 

Dette gjør at du for eksempel kan velge fordypning som regnskapsrådgiver (og oppfylle utdanningskrav til autorisert regnskapsfører) på bachelor og senere velge spesialisering i for eksempel strategi og ledelse på master.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights