Vis studentum.no som: Mobil

Samfunnsfag 1, grunnskoletrinn 5-10 - Videreutdanning

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Deltid
2 semester
Videre- og etterutdanning
Ja
Høst
Søknadsfrist: 15. april
Horten, Porsgrunn

Samfunnsfag 1, grunnskoletrinn 5-10 - Videreutdanning

Samfunnsfag 2 - grunnskoletrinnet 5-10

Samfunnsfag 2 – grunnskoletrinnet 5-10

Samfunnsfag 2, grunnskoletrinnet 5-10, er et tilbud tilpasset deg som underviser eller ønsker å undervise i samfunnsfag. Studiet gir sammen med grunnskolelærerutdanning undervisningskompetanse på grunnskoletrinn 5-10. 

Dette lærer du 

Studiet gir deg en grunnleggende innføring i sentrale samfunnsfaglige emner og begreper, i tillegg til faghistorie og fagdidaktikk. Utvalget av emner vil gi deg faglig innsikt og bred kompetanse til undervisning i grunnskolens 5.-10. trinn.

Samfunnsfagene har som felles plattform at de søker å belyse samfunnet ut fra sammenhenger mellom systemer, strukturer og funksjoner i tid og rom. Mens historie er et av de eldste undervisningsfagene i norsk skole, er skolefaget samfunnsfag relativt ungt med bare noen få tiårs fartstid. I dag finnes faget på alle trinn i grunnskolen. Det er viktig å vektlegge både enkeltfagene og sammenhengen mellom dem, slik det for eksempel kan gjøres i tverrfaglige emner.

Videre utdanning

Samfunnsfag 2, trinn 5-10, kan du ta samtidig med Samfunnsfag 1, trinn 5-10, eller de to studiene kan tas hver for seg.

For kontakt eller mer informasjon om Samfunnsfag 1, grunnskoletrinn 5-10 - Videreutdanning, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Opptaksgrunnlag er fullført lærerutdanning, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp, hvor all obligatorisk praksis er bestått.

Studiefakta, Tittel m.m

Etter- / Videreutdanning (30 studiepoeng)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Samfunnsfag 1, grunnskoletrinn 5-10 - Videreutdanning.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Samfunnsfag 1, grunnskoletrinn 5-10 - Videreutdanning:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!