Bachelor

Pedagogisk veiledning (bachelornivå)

Varighet
1-2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1-2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Pedagogisk veiledning (bachelornivå)

Et studium for deg som ønsker å få vite mer om veiledning som strategi for læring i lærerutdanning og i læreryrket som en profesjon. Studiet vil gi deg anledning til å jobbe med egen kommunikasjon og utforske veiledning som en arena for læring og utvikling. Hensikten med studiet er å utvikle faglig kunnskap om veiledning, bidra til at deltakerne utvikler sin kompetanse som veiledere og bidra til profesjonalisering av veiledningsfeltet innenfor veiledning av studenter, nyutdannede og kolleger. Studiet gjennomføres over to år.

Innføring i praktisk veiledning gir en grunnkompetanse i veiledning der utvikling av egen veilederrolle står sentralt. Det at klassen er sammensatt av flere yrkesgrupper har vist seg å både gi utvidet forståelse for andre yrkesgrupper samt gitt anledning til å legge bort ekspertrollen og rådgiverrollen der studenter veileder på tvers av yrkesgrupper.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights