Vis studentum.no som: Mobil

Outdoor life, Culture and Ecophilosophy - Utvekslingskurs

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
1 semester
Årsstudium
Oppstart: Høst - Bø
Ja

Outdoor life, Culture and Ecophilosophy - Utvekslingskurs

Outdoor Life, Culture and Ecophilosophy

Outdoor life, Culture and Ecophilosophy

Dette studiet er beregnet på internasjonale utvekslingsstudenter. Studiet gir praktiske ferdigheter, kunnskaper, holdninger og erfaringer knyttet til norsk friluftsliv, kultur og natur.

Fakta om studiet

Du får praktiske ferdigheter i friluftsliv i varierte naturtyper, og teoretisk kunnskap om friluftsliv og rekreasjon som kulturelt og historisk fenomen. Studiet gir innsikt i norsk kultur og grunnlag for å reflektere omkring friluftslivet og ulike syn på naturen i Norge, og muligheten til å sammenligne dette med ditt hjemland. Det blir uteundervisning i form av turer og egenferder.

Stikkord: Friluftsliv, fjell og skog, kyst og vassdrag, kultur i Telemark, økofilosofi.

Studiet undervises på engelsk og er beregnet på utenlandske studenter. Norske studenter anbefales å heller ta Friluftsliv, kultur og naturveiledning 1.

Karriere

Studiet er først og fremst et tilbud til engelskspråklige utvekslingsstudenter. Norske studenter kan også ta det, og det kan da inngå i en selvkomponert bachelorgrad.

Med videre studier innen friluftsliv kan du bruke det til jobber på/innen folkehøgskoler, leirskoler, friluftslivsreiseliv, offentlig forvaltning, frivillige organisasjoner, helse- og rehabilitering.

For kontakt eller mer informasjon om Outdoor life, Culture and Ecophilosophy - Utvekslingskurs, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Utveklingskurs (bachelornivå) – 30 studiepoeng

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Outdoor life, Culture and Ecophilosophy - Utvekslingskurs.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Beskrivelse og bosted

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Outdoor life, Culture and Ecophilosophy - Utvekslingskurs:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!