Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Videre- og etterutdanning

Okulær allergi og inflammasjon

Varighet
1 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Okulær allergi og inflammasjon

Dette er okulær allergi og inflammasjon

Emnet skal gi studenten ekspertkunnskap om okulær allergi og inflammasjon, og avanserte kliniske ferdigheter for undersøkelse av okulær allergi. Utdanningen gir ferdigheter til å utføre en fullstendig undersøkelse for å diagnostisere okulær allergi og til å gi råd, oppfølging, behandling og videre henvise pasienter med okulær allergi. Kompetansen gjør studenten i stand til å ta en utvidet klinisk rolle innen undersøkelse og behandling av pasienter med okulær allergi.

Dette lærer du hos oss

Studiet i okulær allergi og inflammasjon inneholder anatomi, grunnleggende immunologi og hypersensitivitetsreaksjoner, farmakologi, klassifisering og diagnostisering av allergi, håndtering og farmakologisk behandling av allergi, kontaktlinsekomplikasjoner relatert til allergi, differensialdiagnoser og mulig behandling av konjunktivitt, og episkleritt, skleritt og uveitt.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights