Vis studentum.no som: Mobil

Økonomi og ledelse (Siviløkonom) - Master

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Ringerike
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Økonomi og ledelse (Siviløkonom) - Master

Master i økonomi og ledelse - siviløkonom 2-årig

Master i økonomi og ledelse – siviløkonom, 2-årig

Ønsker du en mastergrad i økonomi og ledelse med sidetittel siviløkonom? Da er dette studiet for deg. Velg mellom spesialiseringene: Markedsføringsledelse, strategi- og kompetanseledelse, industriell økonomi og bedriftsøkonomisk analyse.

Hvorfor siviløkonomutdanning?

Siviløkonomstudiet er den høyeste utdanning innen økonomi og ledelse rettet mot lederstillinger i privat næringsliv og offentlig forvaltning. Utdanningen er tverrfaglig, samt at den gir deg mulighet til å velge ett fordypningsområde, uavhengig av den fordypning du tok på bachelorstudiet. Dette gir deg en unik mulighet til å sette sammen en utdanning som er attraktiv og tilpasset dine karriereplaner.

Siviløkonom er et kjent begrep blant norske arbeidsgivere, og et bevis på at du har en anerkjent utdanning med svært mange anvendelsesområder.

Jobbmuligheter som siviløkonom

Som siviløkonom har du stor faglig bredde og dette gjør deg kvalifisert til mange typer stillinger innen offentlig og privat sektor, også internasjonalt.

Med siviløkonomutdanning fra Universitetet i Sørøst-Norge kan du jobbe med leder- og resultatansvar i spennende stillinger både i privat næringsliv og offentlig forvaltning. Tidligere studenter er i dag i jobb som bl.a. markedssjefer, produktsjefer, prosjektledere, forskere og direktører.

Dette lærer du på master i økonomi og ledelse 

Siviløkonomstudiet gir deg en unik og verdifull spisskompetanse innen enten markedsføring, bedriftsøkonomisk analyse, strategi og kompetanseledelse eller industriell økonomi. Du kan kun søke på en studieretning og i forbindelse med din søknad må du velge hvilken linje du ønsker:

  • bedriftsøkonomisk analyse ved Campus Ringerike (søkekode 8114)
  • industriell økonomi ved Campus Kongsberg og delvis Campus Ringerike (søkekode 8125)
  • markedsføringsledelse ved Campus Ringerike (søkekode 8115)
  • strategi og kompetanseledelse ved Campus Ringerike (søkekode 8117)

Videre studier/jobbmuligheter

På lik linje med siviløkonomutdanningen ved f.eks. Norges Handelshøyskole, gir dette tilbudet ved Universitetet i Sørøst-Norge en fullverdig mastergradstittel og mulighet til å gå videre på doktorgradsstudier. USN tilbyr en doktorgrad i Markedsføringsledelse.

Opptakskrav/Søknad

Opptak til master i økonomi og ledelse (siv.øk.) krever bachelorgrad eller tilsvarende, som må tilfredsstille NRØAs plan for bachelor i økonomi og administrasjon, økonomi og ledelse eller bachelor i regnskap og revisjon. Søkere med annen utdanningsbakgrunn må dokumentere at de oppfyller NRØA-kravene.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad / Siviløkonomutdanning (120 studiepoeng)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Økonomi og ledelse (Siviløkonom) - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Økonomi og ledelse (Siviløkonom) - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Startet ingeniør-studiet på Tjøme

Førsteårs-seminaret er et tilbud til nye ingeniørstudenter på Høgskolen i Sørøst-Norge. Her får ferske ingeniørstudenter kjenne på ingeniør-livet gjennom praktiske øvelser. 

Les mer
Blir «tospråklige» med industrie...

Ingeniørstudent Morten og økonomistudent Philip har lært mye av studentsamarbeidet på master i industriell økonomi. Les om deres erfaringer her!

Les mer