Master

Master of Science – Energy and Environmental Technology

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Master of Science – Energy and Environmental Technology

Vil du være med på å utvikle renere og mer effektive produksjons- og renseprosesser? Vil du lære hvordan vi kan ta i bruk fornybare energikilder? Som sivilingeniør (master) i Energy and Environmental Technology kan du være med på å endre fremtiden i en mer bærekraftig retning.

Det er avgjørende å kunne produsere energi uten å forurense luft og vann og på denne masteren lærer du hvordan. Du vil få kunnskap om miljøvennlige energikilder og energieffektive prosesser, blant annet gjennom laboratorie-arbeid og bruk av datasimuleringsmodeller.

Du vil få en studiehverdag som både er spennende og allsidig. I tillegg til kompetanse i energi- og miljøteknologi, får du får du opparbeidet deg ferdigheter i diskusjon, analyse og kreativ tenkning. Underveis i studiet får du muligheten til å vise frem det du kan i samarbeid med andre studenter, blant annet på studentmessen USNexpo.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights