Master

Master i regnskap og revisjon – Næringsmaster

Varighet
3 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Master i regnskap og revisjon – Næringsmaster

Dette studiet gjør deg i stand til å analysere komplekse samfunnsforhold. Du lærer mer om hvordan globalisering, sosiale nettverk, økonomi og endringer i organisasjoner preger næringslivet og offentlig sektor. Denne kunnskapen vil hjelpe deg å forstå og skape endringer i det norske samfunnet.

Master i samfunnsanalyse er for deg som har en bachelorgrad eller tilsvarende med fordypning i samfunnsvitenskapelige emner. Utdanningen er relevant for en rekke yrker i offentlig, privat og frivillig sektor hvor det er behov for samfunnsanalytisk kompetanse. Du lærer å bruke samfunnsvitenskapelige teorier og metoder for å analysere både samfunnsendringer og problemstillinger fra arbeidslivet.

Den økonomiske utviklingen er tett knyttet til samfunnsforhold som politikk og lovverk, teknologi, organisering, kultur og hvordan mennesker kommuniserer og tenker. Du får kunnskap om hvordan samfunnet og økonomien påvirker hverandre på ulike måter.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights