Vis studentum.no som: Mobil

Master i økonomi og ledelse – Markedsføringsledelse

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Bø
Søknadsfrist: 2021-04-15
Ja

Master i økonomi og ledelse – Markedsføringsledelse

Studiet gir deg en unik og verdifull kompetanse og en faglig bredde innen markedsføringsledelse. Du vil bli en ettertraktet leder til mange ulike stillinger i offentlig og privat sektor, også internasjonalt.

Hvorfor velge master i økonomi og ledelse?

Er du eller vil du bli leder, er dette studiet for deg. Her får du en solid innsikt i strategisk analyse og planlegging, personalledelse, organisasjonsteori, markedsføring og økonomisk styring.

Du får med andre ord den teoretiske ballasten du trenger som leder i offentlig og privat virksomhet.

Hva slags jobb får du?

Som ferdig utdannet er du en ettertraktet leder med stor faglig bredde. Med en master i økonomi og ledelse kan du jobbe med leder- og resultatansvar i spennende stillinger både i privat og offentlig sektor, også internasjonalt.

NIFUs kandidatundersøkelse fra 2018 viser at 91 prosent av USNs masterkandidater er i jobb innen 6 måneder etter uteksaminering. 80 prosent opplever også jobben som relevant for sin utdanning.

Relasjoner er svært viktig. Gjennom nettverket mitt fra jeg var aktiv skøyteløper, kom jeg direkte ut i jobb

Sverre Haugli, mellomleder og regnskapsfører, snart gründer av eget selskap  

Dette lærer du på master i økonomi og ledelse

Masterstudiet består av tre deler:

  • Økonomisk-administrative metoder utgjør tre kurs. Ett kurs med fokus på generell forsknings- og undersøkelsesmetode, ett kurs med fordypning i kvantitative analyseteknikker, og ett kurs i kvalitative metoder.
  • Faglige emner utgjør åtte fagkurs, samt en prosjektoppgave, hvert med et omfang på 7,5 studiepoeng. Du får grunnleggende teori og kunnskap om den internasjonale forskningsfronten innen bl.a. et valgt spesialiseringsområde.
  • Masteravhandlingen utgjør 30 studiepoeng, og er et større selvstendig teori- og metodeforankret forskningsarbeid. Her får du mulighet til å fordype deg i et selvvalgt teori- og problemområde.

Studiet undervises på campus Ringerike, der studenter kan ta del i mange ulike studentaktiviteter, bli med i studentforeninger og fester på studentkroa.

Om du blir med på det som skjer, risikerer du å ha det innmari fett

Ringerike-student Maxim Gjerdalen Foray

Skaff deg internasjonal erfaring

Du kan ta deler av Master i økonomi og ledelse i utlandet. Å studere eller ta praksis i utlandet kan gi deg mulighet til å utvide din internasjonale kompetanse, språkferdigheter, personlige egenskaper og omstillingsevne. Det kan også gjøre deg mer attraktiv på arbeidsmarkedet. Vi har avtaler med utenlandske universiteter, høyskoler og praksisinstitusjoner tilpasset ditt studium.

Videre utdanningsmuligheter

På lik linje med siviløkonomutdanningen ved Norges Handelshøyskole, gir dette tilbudet ved Universitetet i Sørøst-Norge en fullverdig mastergradstittel og mulighet til å gå videre på doktorgradsstudier.

Ved USN kan du ta doktorgradsutdanning i markedsføringsledelse.

Siviløkonom

Tildeling av sidetittel siviløkonom betinger at du har en bachelor som oppfyller minimumskravene for Bachelor i økonomi og administrasjon (BØA), og kan tildeles etter gjennomføring av et femårig løp bestående av en bachelordel (180 studiepoeng) og en masterdel (120 studiepoeng). 

For kontakt eller mer informasjon om Master i økonomi og ledelse – Markedsføringsledelse, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Master

Kostnader

Kontakt skolen for mer informasjon.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Master i økonomi og ledelse – Markedsføringsledelse.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Beskrivelse og bosted

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Master i økonomi og ledelse – Markedsføringsledelse:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!