Master i mikro- og nanosystemteknologi

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Master
Horten
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen

Master i mikro- og nanosystemteknologi

Løs konkrete problemer, jobb tett med næringslivet og bli en av de mest ettertraktede kandidatene nå morgendagens løsninger skal lages. Med en master i mikro- og nanosystemteknologi er det mange dører som vil åpne seg for deg.

Masterprogrammet er enestående i norsk sammenheng, og er en spennende og praktisk orientert masterutdanning for deg som er ingeniør eller har en bachelorgrad innen teknologi.

Studiet kom på 4. plass i studentenes kåring av beste masterprogram innen teknologi og naturvitenskap i studiebarometerundersøkelsen for 2018.

Programmet er knyttet til Institutt for Mikro og nanosystemteknologi, som er en av hjørnesteinene i den nasjonale satsingen innen mikro- og nanoteknologi (NorFab og NanoNetwork). Lokalisert på Bakkenteigen, mellom Horten og Tønsberg, finner du topp moderne laboratorier og renromsfasiliteter som står til din disposisjon. Samarbeidet med næringslivet i regionen er solid, og i forskningsparken på campusområdet har flere mikro- og nanoteknologibedrifter etablert seg de siste årene.

Vi tilbyr en masterutdanning i mikro- og nanosystemteknologi, som vil åpne dørene til spennende jobber innen et mangfold av bransjer. Mikro- og nanoteknologi finner du i nær sagt alle fagfelt; elektronikk, medisin, romfart og petroleum er noen eksempler. Nettopp derfor er studiet tverrfaglig og inneholder elementer fra både elektronikk, mekanikk, fysikk, kjemi, matematikk, modellering og prosessering. Du vil lære hvordan komplette mikro- og nanosystemer designes, produseres og karakteriseres.

Underveis i studiet får du muligheten til å vise frem det du kan, sammen med andre ingeniørstudenter på studentmessen USNexpo.

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!