Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Master i Management Information Systems

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
Ringerike
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Ringerike
Søknadsfrist: 2021-04-15
Ja

Master i Management Information Systems

Dette er masterprogrammet for deg som har studert IT og informasjonsteknologi, og som nå ønsker å bli ekspert på hvordan vi best kan bruke ny teknologi til vår fordel.

Hvorfor studere Management Information Systems?

Med en master i Management Information Systems blir du en brobygger mellom de som utvikler teknologi, og de som tar den i bruk. Det er ikke all ny teknologi som er like intuitiv og enkel å ta i bruk som en iPhone. Det er heller ikke alle som ønsker å ta i bruk ny teknologi, om det ikke føles riktig for dem. Mange hindringer kan dukke opp, og det er viktig å forstå hva som ligger bak.

Denne masteren gjør deg i stand til å forstå hvordan vi bruker teknologi i dag og hvordan vi kan påvirke utviklingen av ny teknologi.

Dette lærer du hos oss

Utviklingen av digitale prosesser og tjenester i offentlig og privat sektor går stadig raskere, og dette krever mer av oss som arbeidstakere. Det krever også mye av de som skal sørge for at teknologien tas i bruk.

Gjennom dette masterprogrammet vil du selvfølgelig lære mye om ny teknologi. Du vil også lære om digitalisering av organisasjoner og næringsliv. Du blir i stand til å reflektere over bruken av teknologi i ulike sammenhenger, og kan gjøre strategiske analyser før viktige beslutninger tas. Analyser rundt ledelse og bruk av informasjonssystemer er en viktig del av studiet. Endringsledelse, bruk av teknologi og implementering av teknologi er andre viktige temaer du vil lære om. Å forstå prosessene som foregår rundt selve teknologien, blir stadig mer viktig.

Dette er noe av det som gjør denne utdanningen så spesiell og attraktiv. 

Vi vil gi deg solid kunnskap i den grunnleggende teorien, og du vil få studere vitenskapelige tradisjoner. Denne vil du bruke inn i de ulike emnene i studiet. Siden studieprogrammet er på engelsk, vil du få et internasjonalt nettverk og du vil lære i et internasjonalt studiemiljø.

Studiet undervises på campus Ringerike, hvor studenter kan ta del i mange ulike studentaktiviteter, bli med i studentforeninger og fester på studentkroa.

Om du blir med på det som skjer, risikerer du å ha det innmari fett

Ringerike-student Maxim Gjerdalen Foray

Hva slags jobb får du?

Både offentlig sektor og privat næringsliv trenger mennesker med denne faglige kombinasjonen av teknologi og samfunnsforståelse.

Du kan jobbe med implementering av informasjonssystemer og bruk av teknologi i mange forskjellige bransjer og fagområder som helse, transport, forretningsrådgivning, produksjon, prosessindustri og olje- og gassindustrien.

Du kan søke jobber som IT-konsulent, systemutvikler, prosjektleder, forretningsanalytiker og IT-rådgiver.

Skaff deg internasjonal erfaring

Du kan ta deler av management information systems i utlandet. Å studere eller ta praksis i utlandet kan gi deg mulighet til å utvide din internasjonale kompetanse, språkferdigheter, personlige egenskaper og omstillingsevne. Det kan også gjøre deg mer attraktiv på arbeidsmarkedet. Vi har avtaler med utenlandske universiteter, høyskoler og praksisinstitusjoner tilpasset ditt studium.

Videre utdanningsmuligheter

Ønsker du å gå enda dypere, har du også mulighet til det. Studiet gjør deg rustet til å drive forskning og utviklingsarbeid innen fagområdet informasjonssystemer. Du kan også gå videre med en doktorgradsutdanning ved for eksempel Universitetet i Oslo, NTNU eller Universitetet i Agder.

For kontakt eller mer informasjon om Master i Management Information Systems, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

120 studiepoeng

Kostnader

Kontakt skolen for mer informasjon.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Master i Management Information Systems.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Master i Management Information Systems:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!