Master

Master i karriereveiledning

Varighet
4 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
4 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Master i karriereveiledning

Ønsker du å styrke din håndtering av utfordringer du møter når du arbeider med karriereveiledning? Kanskje har du lyst til å lære om fagbegreper, teorier og bli oppdatert på forskning rundt karriereveiledning? Eller kanskje ønsker du å søke stillinger innenfor karriereveiledning, og har behov for formell kompetanse? Dersom noe av dette er tilfelle, er master i karriereveiledning studiet for deg.

Hos oss får du en utdanning basert på et oppdatert kunnskapsgrunnlag, som vil styrke din kompetanse i videre arbeid med personer, grupper, organisasjoner og samfunn.

Master i karriereveiledning tilbys både hos Universitetet i Sørøst-Norge og Høgskolen i Innlandet, og institusjonene samarbeider om å tilby et studium av høy kvalitet.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights