Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Master i karriereveiledning

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Deltid
Drammen
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Drammen
Søknadsfrist: 2021-04-15
Ja

Master i karriereveiledning

Studiet utvikler deg videre i ditt arbeid som karriereveileder for både enkeltpersoner, grupper, organisasjoner og samfunn. Vi gir deg en utdanning basert på forskning og profesjonell yrkeskunnskap.

Hvorfor master i karriereveiledning?

Ønsker du å utvikle din kompetanse slik at du bedre kan håndtere utfordringer du møter i jobben? Kanskje har du lyst til å lære nye fagbegreper og teorier rundt karriereveiledning? Eller kanskje du bare vil utfordre deg selv ved å videreutvikle dine eksisterende metoder for veiledning? Om det er tilfellet, er master i karriereveiledning studiet for deg.

Hos oss får du en utdanning basert på forskning og profesjonell yrkeskunnskap som du kan ta med videre i ditt arbeid med personer, grupper, organisasjoner og samfunn.

Universitetet i Sørøst-Norge og Høgskolen i Innlandet samarbeider om masterprogrammet. Masterstudiet vil bli tilrettelagt for deltid og kan kombineres med jobb.

Hva slags jobb får du?

Er du karriereveileder eller ønsker du å bli det? Med kunnskap og kompetanse i karriereveiledning på masternivå kan du jobbe i skolen, med voksenopplæring, i kriminalomsorgen, ved NAV, på karrieresentre eller i attføringsbransjen.

Kontakt med arbeidslivet

De fleste studentene på master i karriereveiledning er i jobb og bringer med seg praksisfeltet inn i undervisningen. I flere av arbeidskravene som skal leveres inn, skal du derfor ta utgangspunkt i egen praksis. Oppgavene løses ofte i grupper, både muntlig og skriftlig. På denne måten blir man også kjent med medstudentene og deres arbeidsplasser.

Dette lærer du med master i karriereveiledning

Utdanningen er erfaringsbasert og yrkesrelatert. Det betyr at vi tar utgangspunkt i dine erfaringer med å utøve, forvalte og utforme karriereveiledning. Vi utfordrer deg til å prøve ut din forståelse i praksis slik at du kan videreutvikle din kompetanse.

Vi lærer deg begreper, teorier og modeller fra vitenskapelige disipliner og profesjonell yrkeskunnskap.

Samarbeidende læringsformer har derfor en sentral plass. Vi forutsetter at du har erfaringer fra ulike funksjoner og posisjoner som til sammen utgjør en rik kilde til læring.

Enkeltemner innen karriereveiledning

Flere av emnene som tilbys i denne masteren kan også søkes på som enkeltemner.

Tilgjengelige emner i høstsemesteret vil lyses ut her etter at hovedopptaket er ferdig (ca. mai/juni).

For kontakt eller mer informasjon om Master i karriereveiledning, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

120 studiepoeng

Kostnader

Kontakt skolen for mer informasjon.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Master i karriereveiledning.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Master i karriereveiledning:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!