Vis studentum.no som: Mobil

Markedsføringsledelse - Bachelor

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Ringerike
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Markedsføringsledelse - Bachelor

Bachelor i markedsføringsledelse

Bachelor i markedsføringsledelse

Er du en kreativ og skapende person? Er du en selgertype, eller kanskje er du mer analytisk av deg? Kunne du tenke deg å jobbe med produktutvikling? Eller merkevarebygging? Da bør du studere markedsføringsledelse.

Hvorfor markedsføring?

Markedsføring handler om å tilpasse varer og tjenester til markedets behov og å dirigere strømmen av varer og tjenester til forbruker. Markedsføring handler om å utvikle konkurransedyktig og lønnsomme produkter som skaper levedyktige bedrifter.

De som tar utdanning innen markedsføring får en utdanning som kombinerer kunnskap om markedsføring med ledelses- og økonomifag.

Yrkesmuligheter

Kombinasjonen markedsføring og ledelses- og økonomifag er ettertraktet i arbeidsmarkedet, og gir deg mulighet til å søke mange utfordrende stillinger i både små, mellomstore og store bedrifter. Du finner våre kandidater i store internasjonale virksomheter, i små bedrifter, i egne bedrifter, i videregående skole, hos høyskoler og universiteter – ja, du finner de i alle bransjer hvor de jobber med salg, reklame, strategi, kjedeutvikling, markedsanalyse, undervisning, forskning med mer. Alt starter med en bachelor i markedsføring. 

Dette lærer du 

Studiet har hovedvekt på markedsføring, strategi og ledelse gjennom tilnærming av teori som anvendes på praktiske problemstillinger.

Du lærer blant annet om forbrukeratferd og hvordan kundene tenker og handler. Denne kunnskapen bidrar blant annet til å forbedre eksisterende produkter eller utvikle nye produkter tilpasset kundens behov, samt hvordan du bygger anerkjente merkevarer for disse produktene.

Videre lærer du om hvordan kundene påvirkes ved hjelp av reklame og salg. Strategi, ledelse, økonomi, markedsanalyse, kreativitet og distribusjon inngår også i studiet.

Studiet er bygget opp rundt grunnleggende innsikt i markedsføring, salg og bedriftsøkonomiske emner det første studieåret. I det andre studieåret er det fokus på kundeforståelse og forbrukeratferd sammen med bedriftsøkonomiske emner og statistikk og samfunnsvitenskapelig metode. Det tredje året gir kompetanse innen sentrale beslutningsområder i markedsføringsfunksjonen.

For kontakt eller mer informasjon om Markedsføringsledelse - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Bachelor i markedsføringsledelse + Master i økonomi og ledelse, spesialisering i markedsføring ved Universitetet i Sørøst-Norge gir deg tittelen siviløkonom. USN har også en doktorgradsutdanning i Marketing Management.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Markedsføringsledelse - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Markedsføringsledelse - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!