Vis studentum.no som: Mobil

Management Information Systems - Master

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Ringerike
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Management Information Systems - Master

student i forelesning

Master i Management Information Systems

Dette er masterprogrammet for deg som har studert IT og informasjonsteknologi, og som ønsker å bli ekspert på hvordan vi best kan bruke ny teknologi til vår fordel.

Hvorfor studere Management Information Systems?

Med en master i Management Information Systems blir du en brobygger mellom de som utvikler teknologi, og de som tar den i bruk. All ny teknologi er nemlig ikke like intuitiv og enkel å ta i bruk som iPhone. Det er heller ikke alle som ønsker å ta i bruk ny teknologi, hvis det ikke føles riktig for dem. Mange hindringer kan dukke opp, og det gjelder å forstå hva som ligger bak.

Denne masteren gjør deg i stand til å forstå hvordan vi bruker teknologi i dag og hvordan vi kan påvirke utviklingen av ny teknologi.

Dette lærer du hos oss

Utviklingen av digitale prosesser og tjenester i offentlig og privat sektor går stadig raskere. Det krever mer av oss som arbeidstakere. Det krever også mye av dem som skal sørge for at teknologien faktisk tas i bruk.

Gjennom dette masterprogrammet vil du selvfølgelig lære om ny teknologi. Du vil lære om digitalisering av organisasjoner og næringsliv. Du blir i stand til å reflektere over bruken av teknologi i ulike sammenhenger, og kan gjøre strategiske analyser før viktige beslutninger tas. Analyser rundt ledelse og bruk av informasjonssystemer er et viktig element i studiet. Endringsledelse, bruk av teknologi og implementering av teknologi er andre viktige temaer du vil lære om. Å forstå prosessene som foregår rundt selve teknologien, blir stadig mer viktig.

Det er noe av det som gjør denne utdanningen spesiell og attraktiv. 

Vi vil gi deg solid kunnskap i den grunnleggende teorien, og du vil få studere vitenskapelige tradisjoner. Denne kunnskapen får du bruke i de ulike emnene i studiet. Siden studieprogrammet er på engelsk, vil du få et internasjonalt nettverk og du lærer i et internasjonalt studiemiljø.

Hva slags jobb får du?

Både offentlig sektor og privat næringsliv trenger mennesker med denne fagkombinasjonen av teknologi og samfunnsforståelse.

Du kan jobbe med implementering av informasjonssystemer og bruk av teknologi i mange forskjellige bransjer og fagområder, som helse, transport, forretningsrådgivning, produksjon, prosessindustri og olje- og gassindustrien.

Du kan søke jobber som IT-konsulent, systemutvikler, prosjektleder, forretningsanalytiker og IT-rådgiver.

For kontakt eller mer informasjon om Management Information Systems - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Ønsker du å gå enda dypere, har du også muligheten til det. Studiet gjør deg rustet til å drive forskning og utviklingsarbeid innen fagområdet informasjonssystemer. Du kan også gå videre med en doktorgradsutdanning ved for eksempel Universitetet i Oslo, NTNU eller Universitetet i Agder.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad eller tilsvarende utdanning med minimum 80 studiepoeng innen informasjonsteknologi/informasjonssystemer, eller bachelorgrad innen økonomi og ledelse/administrasjon med minimum 30 studiepoeng innen informasjonsteknologi/informasjonssystemer. Du må et snitt på minst C eller bedre.

Har du utdanning fra land utenfor Norden, må du dokumentere engelsk.

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng).

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Management Information Systems - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Management Information Systems - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!