Vis studentum.no som: Mobil

Intervensjonsradiografi - Videreutdanning

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Deltid
2 semester
Videre- og etterutdanning
Oppstart: Høst - Drammen

Intervensjonsradiografi - Videreutdanning

Intervensjonsradiografi - Videreutdanning for radiografer

Intervensjonsradiografi – Videreutdanning for radiografer

Mange undersøkelses- og behandlingsmetoder har endret seg på bakgrunn av forskning og utvikling. Invasive intervensjonsradiologiske prosedyrer har for eksempel erstattet en rekke åpne kirurgiske inngrep. Med bakgrunn i denne utviklingen har har vi som mål å utdanne kompetente intervensjonsradiografer som kan inngå i intervensjonsradiologiske team.

Dette er intervensjonsradiografi

Videreutdanningen i intervensjonsradiografi bygger på bachelorutdanning i radiografi eller tilsvarende helsefaglig kompetanse, og er utviklet i samarbeid med radiografer ved flere av landets helseforetak.

Utdanningen er organisert som et deltidsstudie over to semestre. Målgruppen for studiet er radiografer som arbeider i et intervensjonsteam eller har spesiell interesse for fagområdet. Studiets opptakskrav er utdanning på bachelornivå eller tilsvarende 3-årig høgskole eller universitetsutdanning innen radiografi. Det stilles krav om 2 års relevant yrkeserfaring.

Dette lærer du 

Videreutdanningen består av to hovedemner:

  • Kvalitet og kunnskapsbasert praksis i radiografi
  • Intervensjonsprosedyrer

Du skal få kunnskap om intervensjonsprosedyrer og kunne bidra til nytenkning innenfor dette området. Du får inngående kunnskap innenfor intervensjonsradiografi og økt innsikt i krav til kvalitet og pasientsikkerhet i tjenestene Du tilegner deg kunnskap som gjør at du kan ivareta pasienten på en trygg og sikker måte, samt inngående kunnskap om utstyr og aktuell anatomi og patologi.

Opptakskrav/Søknad

Utdanning på bachelornivå eller tilsvarende 3-årig høgskole eller universitetsutdanning innen radiografi. Det stilles krav om 2 års relevant yrkeserfaring.

Studiefakta, Tittel m.m

Videreutdanning for radiografer (30 studiepoeng)

Kostnader

kr 35.000 + semesteravgift

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Intervensjonsradiografi - Videreutdanning.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Intervensjonsradiografi - Videreutdanning:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!