Vis studentum.no som: Mobil

Informatikk og automatisering, ingeniør (Y-VEIEN) - Bachelor

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Porsgrunn
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Informatikk og automatisering, ingeniør (Y-VEIEN) - Bachelor

Bachelor i informatikk og automatisering via Y-veien

Bachelor i ingeniørfag – Informatikk og automatisering, Y-VEI

Universitetet i Sørøst-Norge tilbyr opptak til 3-årig bachelorutdanning i ingeniørfag for deg som har eksamen fra yrkesfaglig studieretning innen elektro og fagbrev.

Utdanningen er et faglig og pedagogisk tilpasset opplegg hvor det bygges på din bakgrunn. Det blir kompensert for manglende bakgrunn innen matematikk, fysikk, norsk og engelsk uten at det kreves mer studietid, fordi grunnleggende elektrofag og noen valgemner er tatt ut av studiet.

I linjefagene blir YVEI-studentene etter hvert integrert med studenter med allmennfaglig bakgrunn.

Hvorfor Informatikk og automatisering?

Teknologi omgir oss overalt – og samfunnet er helt avhengig av det. Behovet øker stadig for dyktige og kreative ingeniører som kan være med å skape og videreutvikle teknologiske systemer. Vil du være med på å forme framtiden?

Jobbmuligheter

Ingeniørstudiet i Informatikk og automatisering gir deg mulighet til å jobbe med automatisering av produksjonslinjer og prosessanlegg, programvareutvikling, produktutvikling, systemintegrasjon, prosjektering, prosjektledelse, test og vedlikehold, idriftsettelse av produksjonsanlegg, salg og kundestøtte.

Bransjer du kan jobbe i inkluderer landbasert industri (prosess, næringsmiddel osv.), offshore, skipsfart, havbruk, samferdsel (vei og jernbane), energiproduksjon, sykehus, forskningsinstitusjoner, undervisning og mye mer.

Opptakskrav/Søknad

Fagbrev som bygger på relevant toårig yrkesfaglig utdanning.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad / Ingeniørutdanning (180 studiepoeng)

Kostnader

Gratis, men semesteravgift påløper.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Informatikk og automatisering, ingeniør (Y-VEIEN) - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Informatikk og automatisering, ingeniør (Y-VEIEN) - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Startet ingeniør-studiet på Tjøme

Førsteårs-seminaret er et tilbud til nye ingeniørstudenter på Høgskolen i Sørøst-Norge. Her får ferske ingeniørstudenter kjenne på ingeniør-livet gjennom praktiske øvelser. 

Les mer
Blir «tospråklige» med industrie...

Ingeniørstudent Morten og økonomistudent Philip har lært mye av studentsamarbeidet på master i industriell økonomi. Les om deres erfaringer her!

Les mer