Hvordan tenke og skrive akademisk?

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Horten, Nettstudier
Deltid
Støttet av lånekassen

Hvordan tenke og skrive akademisk?

Drømmer du om å starte på eller gå videre med høyere utdanning? Dette emnet gir deg en innføring i akademisk tenkning og skriving.

Dette lærer du på kurset

Dette er et studietilbud til deg som er blitt permittert eller arbeidsledig som et resultat av Covid-19 pandemien, og som derfor ønsker å begynne på, eller gå videre med, høyere utdanning. Tilbudet er også for deg som ønsker å studere akademiske fag med tanke på omskolering.

Kurset gir en intensiv innføring i den akademiske tenke- og skrivemåten, og vil være en god forberedelse til å starte på høyere utdanning, gjennom å utvikle egen evne til å forstå, utvikle og framstille vitenskapelig kunnskap.

Studentene vil også få veiledning i å vurdere egen arbeids- og erfaringsbakgrunn for å sette den inn i en akademisk sammenheng som kan åpne nye muligheter, i studier eller arbeid.

Emneplan høst 2020

Vurdering

Gjennom studiet skal studentene jobbe med skriveprosjekter individuelt og i gruppe, med veiledning av faglærere. Eksamen er en fagartikkel, som studentene jobber med underveis i studiet og som er knyttet til den akademiske tenke- og skrivemåten. Eksamen vurderes med bestått/ ikke bestått.

Hvordan kombinere utdanning og jobb?

Studiet lar seg fint kombinere med eventuell jobb, det går på deltid og har totalt 3 samlinger á 2 dager i løpet av høsten 2020.

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!