Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Videre- og etterutdanning

Glaukom i optometrisk praksis

Varighet
1 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Glaukom i optometrisk praksis

Dette er «Glaukom i optometrisk praksis»

Formålet med utdanningen er å gi et godt teoretisk grunnlag og avanserte kliniske ferdigheter for undersøkelse av: (1) personer ved mistanke om glaukom og (2) personer som har kjent glaukom. I tillegg vil utdanningen gi forståelse for viktigheten av faglig vurdering og samhandling med andre profesjoner om personer som har mistenkt eller kjent glaukom.

Etter gjennomført utdanning har du tilegnet deg avansert kunnskap om glaukom. Ferdighetene ervervet gjennom utdanningen gjør deg i stand til å undersøke, analysere, identifisere, diagnostisere og differensialdiagnostisere glaukom og okulær hypertensjon. Utdanningen vil gi kompetanse til å: (1) å utføre en hensiktsmessig og fullstendig undersøkelse for å identifisere og diagnostisere glaukom og håndtere pasienter med ulike typer av glaukom og (2) samhandle med spesialisthelsetjenesten i forhold til henvisning og oppfølging av glaukom.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights