Bachelor

Faglærerutdanning i design, kunst og håndverk

Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Faglærerutdanning i design, kunst og håndverk

Vil du ha en kreativ jobb? Som faglærer i design, kunst og håndverk får du jobbe med formidling av ulike kunstformer til barn og ungdom.

Er du interessert i kultur? Ønsker du å bidra til at flere får utforsket sine kreative evner? Ferdigheter i farge, form og komposisjon har gitt oss fantasifulle malerier, uttrykksfulle klær, spennende arkitektur og nyskapende møbler – rett og slett en rikere kultur! Disse ferdighetene er avhengig av å stimuleres for å kunne blomstre. Derfor trengs dyktige faglærere som kan inspirere barn, ungdom og voksne i å utforske og eksperimentere med alt fra leire, tre og tekstil, til metall, film og videokunst.

På dette studiet lærer du om problemløsning og idéutvikling, og du får bred kunnskap om ulike uttrykksformer. En viktig del av studiet er å lære å formidle faget. Derfor vil du i løpet av studiet ha praksis i en skole, slik at du får kunnskap og erfaring i det å skape begeistring, undring og entusiasme hos elevene dine.
Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights