Vis studentum.no som: Mobil

Energy and Environmental Technology - Master

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Ja
Høst
Nettstudier, Porsgrunn

Energy and Environmental Technology - Master

 Master of Science, Energy and Environmental Technology

Master of Science, Energy and Environmental Technology

Vil du være med på å forme framtiden? Med en master i Energy and Enviromental Technology vil du få muligheten å utvikle fremtidens energiressurser og bidra til at vi omgir oss med mer effektive og renere energikilder.

Hvorfor master i Energy and Environmental Technology?

Ønsker du å vite mer om hvordan kan vi produsere energi uten å forurense luft og vann? Som student på Universitetet i Sørøst-Norge kan du utforske miljøvennlige energikilder gjennom eksperimentelt utstyr.

Energi- og teknologifagene er høyt prioritert. Studiehverdagen er spennende og allsidig. Du får utforske energi og miljøteknologi gjennom eksperimentelt utstyr, feltarbeid og laboratoriearbeid. I tillegg får du mulighet til å opparbeide ferdigheter i diskusjon, analyse, kreativ tenkning og innovasjon.

Hva slags jobb får du?

Miljøspørsmål preger samfunnet, og behovet for renere energikilder øker.

Med en master i energi og miljøteknologi er du kvalifisert til å jobbe med sikkerhet og konsekvensanalyse, design og drift av renseprosesser, energiproduksjon, forvaltning og distribusjon. Du kan jobbe både i firmaer, offentlige institusjoner og forskningsinstitutt som arbeider med sikkerhet og analyse av miljø og energi.

Dette lærer du

Studiet i Energy and Environmental Technology gir deg ferdigheter og spesialisert kunnskap innen:

 • Renseprosesser
 • Alternative energisystemer
 • Masse- og varmeoverføring
 • Anvendt termodynamikk
 • Modellering og simulering
 • Prosjektledelse
 • Kostnadsestimering
 • Forskning

Lurer du på hvordan vi kan vi gjøre fossile ressurser mer miljøvennlige? Eller hva som skal til for å skape mer bærekraftig utvikling av industri og samfunn? Studiet i Energy and Environmental Technology gir deg mulighet til å utforske faget innen mange ulike områder, fra planlegging og styring av industrielle prosesser, til kunnskap om forebygging av miljøfarer. Du får lære om bærekraftig utvikling og alternativ energi, anvendt termodynamikk og forbrenning.

For kontakt eller mer informasjon om Energy and Environmental Technology - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Med en master i Energy and Environmental Technology er du kvalifisert for doktgradsstudier ved Universitetet i Sørøst-Norge, og ved andre høgskoler og universiteter i inn- og utland.

Opptakskrav/Søknad

Bachelor i ingeniørfag innen kjemi eller maskin, med C eller bedre i snitt. Annen bakgrunn, for eksempel innen bygg, kan også vurderes. Det kreves kurs i matematikk, termodynamikk og fluidmekanikk (eller tilsvarende).

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (120 studiepoeng) 

Kostnader

Gratis, men semesteravgift påløper.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Energy and Environmental Technology - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

 • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
 • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
 • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
 • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Energy and Environmental Technology - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Blir «tospråklige» med industrie...

Ingeniørstudent Morten og økonomistudent Philip har lært mye av studentsamarbeidet på master i industriell økonomi. Les om deres erfaringer her!

Les mer
Startet ingeniør-studiet på Tjøme

Førsteårs-seminaret er et tilbud til nye ingeniørstudenter på Høgskolen i Sørøst-Norge. Her får ferske ingeniørstudenter kjenne på ingeniør-livet gjennom praktiske øvelser. 

Les mer