Vis studentum.no som: Mobil

Eiendomsmegling - Bachelor

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Bø
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Eiendomsmegling - Bachelor

Bachelor i Eiendomsmegling ved Høgskolen i Sørøst-Norge

Bachelor i Eiendomsmegling 

Utdanner du deg til eiendomsmegler får du generell kompetanse innen økonomi, markedsføring og jus med på kjøpet. Studiet er praktisk rettet, og gir deg gode kunnskaper om meglerens rolle og ferdigheter. Du får den kompetansen du trenger for å gjøre en god jobb som eiendomsmegler etter avsluttet studium.

Hvorfor eiendomsmegling?

Studiet er praktisk rettet og gir studentene gode kunnskaper om meglerens rolle og ferdigheter og kompetanse til å gjøre en god jobb i den praktiske meglerhverdagen. Studiet vil gi deg gode forutsetninger for å arbeide som eiendomsmegler etter avsluttet studium. I tillegg til at utdanningen er spisset mot eiendomsmegleryrket gir den en god bakgrunn for andre økonomisk/administrative jobber.

Jobbmuligheter

Med en bachelor i eiendomsmegling er du utdannet eiendomsmegler, og med to års arbeidserfaring fra eiendomsmeglervirksomhet kan du bruke tittelen eiendomsmegler. Med tittelen eiendomsmegler kan du få bevilling til å drive eiendomsmegling og starte din egen virksomhet eller arbeide som fagansvarlig leder.

Du vil også ha en økonomisk-administrativ utdanning og mulighet for autorisasjon som regnskapsfører med noen tilleggsfag. 

Dette lærer du på eiendomsmeglerutdanningen

Gjennom studiet opparbeider du faglig innsikt, analytiske evner og problemforståelse knytta til alle relevante sider ved eiendomsmegling.

Kunnskap om og ferdigheter innen praktisk eiendomsmegling har en stor plass i alle tre studieår. I tillegg får du kompetanse innen de spesielle teoretiske fagområder en eiendomsmegler har særlig bruk for, slik som jus for eiendomsmeglere, regnskap for eiendomshandel og finansiering av eiendomsinvestering.

Gjennom eiendomsmeglingsstudiet får du også kunnskap i relevante og viktige støttefag som markedsføring, IT, bedriftsøkonomi og regnskap, matematikk, forretningsjus, statistikk, organisasjonsfag, finansiering og investering, og skatt- og avgiftsrett. Utdanningen gir således også en god økonomisk/administrativ kompetanse.

Studiet er godkjent av Finanstilsynet og gir studentene rett til å bruke tittelen eiendomsmegler etter to år med arbeidserfaring.

For kontakt eller mer informasjon om Eiendomsmegling - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Etter bachelor i eiendomsmegling kan du gå videre på en master i eiendomsutvikling og med noen tilleggsfag ta en økonomisk/administrativ mastergrad. 

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Kostnader

Gratis, men semesteravgift påløper.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Eiendomsmegling - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Beskrivelse og bosted

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Eiendomsmegling - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!