Vis studentum.no som: Mobil

Eiendomsmegling - Bachelor

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Bø
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Eiendomsmegling - Bachelor

Bachelor i Eiendomsmegling ved Høgskolen i Sørøst-Norge

Bachelor i Eiendomsmegling 

Vil du bli eiendomsmegler? Lær økonomi, markedsføring og jus i praksis slik at du blir klar for arbeid med kjøp, salg og utleie av eiendommer og boliger.

Hvorfor eiendomsmegling?

Eiendomsmegleren har en viktig rolle i norsk økonomi og for boligeiere. Eiendom representerer store verdier, og som eiendomsmegler sørger du for at kjøp og salg av eiendommer skjer på en trygg, sikker og effektiv måte.

Studiet er praktisk rettet og gir deg gode kunnskaper om meglerens rolle og arbeidsoppgaver. Du får ferdigheter og kompetanse til å gjøre en god jobb i den praktiske meglerhverdagen. Bacheloren er samtidig en utdanning innen økonomi og administrasjon.  

Dette lærer du hos oss

Gjennom studiet opparbeider du faglig innsikt, analytiske evner og problemforståelse knyttet til alle relevante sider ved eiendomsmegling.

Kunnskap om og ferdigheter innen praktisk eiendomsmegling har en stor plass i alle tre studieår. I tillegg får du kompetanse innen de spesielle teoretiske fagområder en eiendomsmegler har særlig bruk for, slik som jus for eiendomsmeglere, oppgjør og regnskap for eiendomshandel og finansiering av eiendomsinvestering.

Gjennom eiendomsmeglingsstudiet får du også kunnskap i relevante og viktige støttefag som markedsføring, bedriftsøkonomi og regnskap, matematikk, statistikk, organisasjonsfag, finansiering og investering, og skatt- og avgiftsrett. Utdanningen gir således også en god økonomisk/administrativ kompetanse.

Studiet er godkjent av Finanstilsynet og gir studentene rett til å bruke tittelen eiendomsmegler etter to år med arbeidserfaring innen eiendomsmegling.

Jobbmuligheter

Du blir kvalifisert til å jobbe med eiendomsmegling. Først som eiendomsmeglerfullmektig og senere som eiendomsmegler eller som fagansvarlig. For å få tittelen eiendomsmegler, må du ha fullført bachelorstudium i eiendomsmegling og to års arbeidserfaring fra bransjen.

Du kan også få jobb som eiendomsforvalter, eiendomsutvikler og andre jobber innen økonomi, administrasjon og ledelse.

Dette lærer du på eiendomsmeglerutdanningen

Gjennom studiet opparbeider du faglig innsikt, analytiske evner og problemforståelse knytta til alle relevante sider ved eiendomsmegling.

Kunnskap om og ferdigheter innen praktisk eiendomsmegling har en stor plass i alle tre studieår. I tillegg får du kompetanse innen de spesielle teoretiske fagområder en eiendomsmegler har særlig bruk for, slik som jus for eiendomsmeglere, regnskap for eiendomshandel og finansiering av eiendomsinvestering.

Gjennom eiendomsmeglingsstudiet får du også kunnskap i relevante og viktige støttefag som markedsføring, IT, bedriftsøkonomi og regnskap, matematikk, forretningsjus, statistikk, organisasjonsfag, finansiering og investering, og skatt- og avgiftsrett. Utdanningen gir således også en god økonomisk/administrativ kompetanse.

Studiet er godkjent av Finanstilsynet og gir studentene rett til å bruke tittelen eiendomsmegler etter to år med arbeidserfaring.

For kontakt eller mer informasjon om Eiendomsmegling - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Etter bachelor i eiendomsmegling kan du studere videre på en master i eiendomsutvikling eller en master i økonomi og ledelse (siviløkonom).

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Kostnader

Gratis, men semesteravgift påløper.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Eiendomsmegling - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Beskrivelse og bosted

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Eiendomsmegling - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Du kan kanskje også være interessert i: