Vis studentum.no som: Mobil

Design i nye medier

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
Drammen
Årsstudium
Oppstart: Høst - Drammen
Søknadsfrist: 2021-04-15
Ja

Design i nye medier

Vil du lære om 3D-design, digitale animasjoner, lage E-bok eller kanskje utvikle din egen app? Fordyp deg i nye medier – og start din egen studentbedrift.

Hvorfor design i nye medier?

Design i nye medier er et spennende og fremtidsrettet studie der du kan utforske sosiale medier og utvikle ferdighetene dine innen 3D-design og visualisering, app-design for nettbrett og mobiler og digitalbasert animasjon. Lær om idéutvikling og regnskap, prosjektstyring og merkevarebygging – og realiser ditt eget produkt eller tjeneste.

Studiet består av fire emner. 

Hva slags jobb får du?

Med kompetanse fra design i nye medier kan du jobbe i grafisk design- og spillbransjen, forlag og mediebedrifter. Ønsker du mer utdanning innenfor fagområdet kan du søke digital mediedesign.

Dette lærer du på design i nye medier

Design i nye medier er et fagområde som er veldig aktuelt i dag. I studiet arbeider vi hovedsakelig med skjermbaserte prosesser i digital- og medieproduksjoner. Du får kompetanse i et stort og bredt fagområde som omfatter prosesser som foregår på datamaskiner innen arbeid med grafiske, 3D og audio-visuelle fagområder.

Design i nye medier har som mål å dekke nye områder i det digitale mediefeltet. Sosiale medier, nettbrett, mobile medier og 3D innen design og annen ny digitalbasert teknologi er områder som dekker holdninger og kunnskaper i det nye mediesamfunnet.

Informasjon om tekniske krav til utstyr og nyttige lenker.

Studiet undervises på campus Notodden, der du kan ta del i en aktiv, variert og inkluderende studiehverdag.

 

Les også

I Notodden er det enkelt å stortrives som student

Blant vakker natur og historisk grunn finner du campus Notodden og et imøtekommende studentmiljø. – Er du glad i en variert hverdag med mye liv og røre, er dette studiestedet for deg, sier notoddenstudent Emma.

Videre utdanningsmuligheter

Du kan kombinere denne utdanningen med årsenhet i digital mediedesign for å bygge opp en fri bachelorgrad. Studenter som har fullført begge årsenhetene kan avtale et individuelt opplegg for en fri bachelorgrad. Aktuelle fag kan være studentbedrift, digital mediekompetanse og obligatorisk bacheloroppgave, eller andre aktuelle fag ut fra studentens interesser.

For kontakt eller mer informasjon om Design i nye medier, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

60 studiepoeng

Kostnader

Kontakt skolen for mer informasjon.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Design i nye medier.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Design i nye medier:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!