Videre- og etterutdanning

Barnehagepedagogikk for andre enn barnehagelærere

Universitetet i Sørøst-Norge, i Notodden (+1 studiesteder)
Varighet
2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Barnehagepedagogikk for andre enn barnehagelærere

Studieprogrammets innhold

Studiet skal utvikle pedagogisk innsikt og faglige dyktighet og kyndighet i å arbeide helhetlig der lek, læring, omsorg og danning er sentrale elementer. Studiet skal også bidra til å utvikle studentens pedagogiske innsikt og faglige dyktighet i å arbeide med barn i alderen 0-3 år. Gjennom dette studiet får studentene oppdatert kunnskap om ny forskning knyttet til arbeid i barnehagen og kunnskap om ledelse og barnehagens grunnleggende prosesser.

Studiet gir kompetanse til å arbeide som pedagogisk leder i barnehagen.

Studiet består av emnene Småbarnspedagogikk for andre enn barnehagelærere og Barnehagepedagogikk for andre enn barnehagelærere. Rekkefølge på emnene er valgfritt.

Hvem passer studiet for?

Studieprogrammet Barnehagepedagogikk for andre enn barnehagelærere er en tilleggsutdanning rettet mot personer med annen treårig pedagogisk høgskole- eller universitetsutdanning enn barnehagelærerutdanning, som ønsker å styrke sin kompetanse eller få fast tilsetting i barnehage som pedagogisk leder.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights