Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Bachelor

Bachelor i visuell kommunikasjon

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i visuell kommunikasjon

Dette lærer du i visuell kommunikasjon

Utdanningen har hovedvekt på strategisk design gjennom praktisk arbeid og teori. Du vil blant annet få anledning til å jobbe med emballasjedesign, bedriftsprofilering, magasindesign, webutvikling og digitaldesign, merkebygging, markeds- og medieplan, kommunikasjonsstrategi, tekst og typografi, design- og kunsthistorie og eksterne kundeoppdrag.

Du vil lære deg å forstå og lede hele designprosesser, inkluderert utvikling av strategi, design og produksjon, og se nytten i tverrfaglige samarbeid. Du vil få anledning til å jobbe med ulike programvarer og designfaglige virkemidler.

I arbeidet med praktiske oppgaver og øvelser benytter du Adobe-programvare på egen PC eller Mac. Du må i løpet av studiet beregne noen utgifter til tegnemateriell og innleveringsmapper. Det kan også bli ekskursjoner og studiereiser.

Bachelorstudiet i Visuell kommunikasjon er ikke egnet for studenter som i hovedsak ønsker å studere hjemmefra/over nett.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights