Bachelor

Bachelor i språk og litteratur

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i språk og litteratur

Lær deg språk, kommunikasjon, litteratur og kultur samtidig som du får oppleve verden! Du får bred kompetanse i engelsk og/eller norsk for bruk i undervisning eller andre stillinger som krever gode språkkunnskaper.Er du interessert i språk og litteratur? Språkkunnskap er nøkkelen til å forstå og kommunisere i en stadig mer kompleks verden. Du lærer å bruke, analysere og forstå språk og litteratur i en større kulturell, historisk og samfunnsmessig sammenheng.

På dette bachelorprogrammet får du deg bred kompetanse innen norsk og engelsk. God språkkompetanse er viktig i nesten alle jobber. Med en solid utdanning i norsk språk kan du få jobb innenfor områder der språk, kommunikasjon, kultur og alle typer tekst- og informasjonsarbeid står sentralt. Engelsk er på sin side det mest brukte språket i global kommunikasjon. Har du solide engelskkunnskaper gir det deg en stor fordel i arbeidslivet innenfor alle yrker.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights