Bachelor

Bachelor i spesialpedagogikk

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i spesialpedagogikk

Dette lærer du på bachelor i spesialpedagogikk

Bachelorgraden i spesialpedagogikk gir kunnskap, ferdigheter og kompetanse innenfor mange områder i det spesialpedagogiske fagfeltet. 

Du lærer blant annet om anerkjennende kommunikasjon, om menneskers egenverdi og mangfold. Du får kunnskap om hvordan barn, unge og voksne med funksjonsutfordringer lærer og hvordan de utvikler seg. 

Studiet legger vekt på dialog og refleksjon knyttet til ulike temaer, slik at du får et godt grunnlag til å reflektere rundt problemstillinger du møter i det spesialpedagogiske arbeidsfeltet. Med utgangspunktet i den enkeltes ressurser og kompetanse, er helhetlig tilnærming til læring og utvikling unikt for dette studiet. Sentralt i studiet er kartlegging, forebygging, tilrettelegging og igangsetting av tiltak som fremmer læring, deltakelse og inkludering. 

Med en bachelor i spesialpedagogikk kan du søke om opptak på master i pedagogikk med fordypning i spesialpedagogikk.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights