Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i økonomi og ledelse

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Heltid
Ringerike
Bachelor
Oppstart: Høst - Ringerike
Søknadsfrist: 2021-04-15
Ja

Bachelor i økonomi og ledelse

Vil du bli ettertraktet på arbeidsmarkedet? Få deg en solid forståelse for økonomi og ledelse, organisering, markedsføring, administrasjon og salg.

Få siste nytt om våre økonomi- og ledelsesstudier

Hvorfor velge bachelor økonomi og ledelse?

Dette studiet gjør deg ettertraktet i både privat næringsliv og offentlig virksomhet og administrasjon.

Her får du muligheten til å velge de fordypningene som passer for deg. Du får en solid forståelse av økonomi og ledelse, interessante faglige utfordringer og ikke minst gode jobbmuligheter.

Du kan også fortsette på mastergraden i økonomi og ledelse.

Hva slags jobb får du?

Økonomiutdanning med ulike fordypninger gir deg et godt grunnlag for et bredt spekter av stillinger i privat og offentlig virksomhet.

Du kan for eksempel jobbe som finansrådgiver i bank, forsikringsrådgiver, autorisert regnskapsfører, økonomikonsulent (budsjettering og budsjettkontroll), markedsansvarlig (markedsplanlegging og markedsanalyse), jobbe i reklamebransjen eller med personal og rekruttering.

Det var først under en forelesning i makroøkonomi, hvor foreleseren fortalte om økonomisk kriminalitet og konsekvensene dette har for samfunnet, at jeg virkelig kviknet til. Det å kunne få jobbe med samfunnsrelevante økonomiske straffesaker ble min store drøm

Anita Lohne, ØKOKRIM

Kontakt med arbeidslivet

Representanter fra arbeidslivet inviteres inn som gjesteforelesere, og studentene inviteres blant annet til bedriftsbesøk, frokostmøter, seminarer og konferanser sammen med næringslivet i regionen. Her kan du møte fremtidige arbeidsgivere, etablere nettverk og skaffe deg oppdragsgivere til oppgaver som skal løses underveis i studiet.

Alle campusene tilbyr en ordning med internship (praksis i utdanningen) i studiets 6. semester. Studentene på 2. og 3. studieår har også mulighet til å få en mentor gjennom USN Handelshøyskolens mentorprogram. 

  • Internship help Et internship er en midlertidig ansettelse av studenter, hvor du får jobbe med relevante arbeidsoppgaver i en bedrift. tilbys som en ordning i studiets 6. semester.
  • Mentorprogram help En mentor er en veileder for deg som student og har som mål og hjelpe deg videre i dine studier og din fremtidige karriere. er en mulighet for studentene på 2. og 3. studieår. Mentoren fungerer som en samtalepartner, kontaktbygger, inspirator og veileder i studentenes valg av karrierevei eller videre i studiet. Mentorene rekrutteres både fra privat-, offentlig- og frivillig sektor.

 

 

Dette lærer du på bachelor i økonomi og ledelse ved USN Handelshøyskolen

Studiet gir deg en bred oversikt over de oppgavene du vil møte i arbeidslivet, i tillegg til en solid og praktisk utdanning. De to første årene i studiet består av obligatoriske fag som gir deg kompetanse innen bedriftsøkonomi, regnskap, samfunnsøkonomi, innovasjon, markedsføring, strategi samt organisasjon og ledelse. Studiet gir deg også innsikt i samspillet mellom bedriften og samfunnet, og kunnskap om de samfunnsøkonomiske konsekvensene av de beslutningene som tas i bedriften.

Les også

Derfor burde du velge økonomi og ledelse ved USN Handelshøyskolen

Vil du ha en sikker utdannelse innen økonomi med stor faglig bredde og mulighet for lederansvar i fremtiden? Da har vi utdanningene for akkurat deg.

Autorisasjon som regnskapsfører

Ved å velge riktige emner, kan du gjennom de tre studieårene oppnå utdanningskravet til autorisasjon som regnskapsfører. Det er Finanstilsynet som utsteder autorisasjon etter at gjeldende praksiskrav er oppfylt. Vi gjør oppmerksom på at Finanstilsynets regler kan endres på kort varsel. Det vil være utdanningsreglene på søknadstidspunktet (etter at praksis er gjennomført) som gjelder. Vi må ta et visst forbehold om at det kan ha oppstått endringer i utdanningskravet når Finanstilsynet behandler din søknad om autorisasjon.

Ta deler av utdanningen i utlandet

Du kan ta 5. semester i utlandet. Å studere eller ta praksis i utlandet kan gi deg mulighet til å utvide din internasjonale kompetanse, språkferdigheter, personlige egenskaper og omstillingsevne. Det kan også gjøre deg mer attraktiv på arbeidsmarkedet. Vi har avtaler med utenlandske universiteter, høyskoler og praksisinstitusjoner tilpasset ditt studium.

Videre utdanning

Med en bachelorgrad i økonomi og ledelse kan du fortsette på våre masterstudier i økonomi og ledelse ved USN eller ved andre høyskoler og universiteter i Norge eller utlandet. Studiet kan også inngå som grunnlag for praktisk-pedagogisk utdanning (PPU).

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor i økonomi og ledelse, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

180 studiepoeng

Kostnader

Kontakt skolen for mer informasjon.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor i økonomi og ledelse.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor i økonomi og ledelse:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!