Bachelor

Bachelor i kunst og design

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i kunst og design

Vil du bruke kunst og design til å gjøre en forskjell? Bli en del av et skapende fellesskap hvor du gjennom praktiske og kreative prosesser bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling.

Samfunnet har i dag et stort behov for kreative og skapende evner. Føler du deg truffet? Da kan en bachelor i kunst og design være studiet for deg. Kreativitet og skaperglede er alltid ettertraktede egenskaper, både hos oss mennesker og for samfunnet som helhet. Samtidig er det grunnleggende for all innovasjon og utvikling.

Med en bachelor i kunst og design kan du være med på å møte samfunnsaktuelle utfordringer og bli en del av et spennende fagmiljø hvor samfunnsdeltakelse, empati og bærekraftforståelse står sentralt.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights