Bachelor

Bachelor i IT og ledelse

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i IT og ledelse

Hvorfor IT og ledelse?

Digitalisering påvirker oss daglig både sosialt, på skole og i arbeidslivet. Den stadig raskere teknologiutviklingen vil gjøre din IT-kompetanse sterkt etterspurt i årene fremover.

Arbeidsmarkedet trenger deg som både kan være med å utvikle nye løsninger med teknologi som verktøy og som har et godt fundament innenfor ledelsesfag.

Dette lærer du

Studiet gir et godt fundament innenfor teknologi (med vekt på programmering, systemutvikling og database) og ledelse. Dette kombineres med kunnskap og praktiske ferdigheter om hvordan teknologien brukes i bedrifter og virksomheter. Denne tilnærmingen skaper studenter som er ettertraktet i arbeidsmarkedet og godt rustet for videre studier på masternivå.

Studiet er forskningsbasert, og dette innebærer at det legges vekt på å formidle oppdatert kunnskap innenfor et felt som endres kontinuerlig.

Du lærer om informasjonsteknologi i sin fulle bredde og kompleksitet, og virksomheters behov for informasjonssystemer. Målet er at du skal kunne utføre de fleste drifts-, utviklings, opplærings- og IT-lederoppgaver i en virksomhet.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights