Bachelor i IT og ledelse

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Bachelor
Horten
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i IT og ledelse

Ønsker du å lære om programmering samtidig som du tar en lederutdanning? Vi gir deg et grunnlag for å arbeide med ledelse og utvikling av nye teknologiske løsninger.

Hvorfor IT og ledelse?

Digitalisering påvirker oss daglig både sosialt, på skole og i arbeidslivet. Den stadig raskere teknologiutviklingen vil gjøre din IT-kompetanse sterkt etterspurt i årene fremover.

Arbeidsmarkedet trenger deg som både kan være med å utvikle nye løsninger med teknologi som verktøy og som har et godt fundament innenfor ledelsesfag.

Hva slags jobb får du?

Studiet gjør deg godt kvalifisert til å jobbe med program- og systemutvikling, prosjektledelse, brukerstøtte og opplæring.

Med din kompetanse er mulighetene mange for spennende IT-stillinger både i det private næringsliv og i offentlig forvaltning. En annen mulighet er å starte egen bedrift.  

Nærhet til arbeidslivet

I løpet av studietiden vil det være en rekke gjesteforelesninger fra IT-bransjen og en rekke bediftspresentasjoner fra IT-bedrifter.

Som IT-student vil du gjennomføre en bacheloroppgave i tett kontakt med en oppdragsgiver fra offentlig eller privat sektor eller gjennomføre en bedriftsutplassering.

  • Internship help Et internship er en midlertidig ansettelse av studenter, hvor du får jobbe med relevante arbeidsoppgaver i en bedrift. tilbys som en ordning i studiets 6. semester.

Dette lærer du

Studiet gir et godt fundament innenfor teknologi (med vekt på programmering, systemutvikling og database) og ledelse. Dette kombineres med kunnskap og praktiske ferdigheter om hvordan teknologien brukes i bedrifter og virksomheter. Denne tilnærmingen skaper studenter som er ettertraktet i arbeidsmarkedet og godt rustet for videre studier på masternivå.

Studiet er forskningsbasert, og dette innebærer at det legges vekt på å formidle oppdatert kunnskap innenfor et felt som endres kontinuerlig.

Du lærer om informasjonsteknologi i sin fulle bredde og kompleksitet, og virksomheters behov for informasjonssystemer. Målet er at du skal kunne utføre de fleste drifts-, utviklings, opplærings- og IT-lederoppgaver i en virksomhet.

Videre utdanningsmuligheter

Med en bachelor i IT og ledelse kvalifiserer du for masterstudium ved norske eller utenlandske institusjoner.

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!