Bachelor i innovasjon og entreprenørskap

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Bachelor
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i innovasjon og entreprenørskap

Studer innovasjon og entreprenørskap og bidra til nyskaping i norsk næringsliv. Studiet gjør deg godt rustet til å utvikle en forretningsidé og starte for deg selv. Våre studenter har flere ganger vunnet NM- og EM-priser i studentbedrift.

Hvorfor innovasjon og entreprenørskap?

Bachelor i innovasjon og entreprenørskap gir deg en stadig mer etterspurt kompetanse. Vi lærer studenter å forstå sammenhengen mellom kunders behov og muligheter i egen bedrift. Kunnskap om og erfaring med nyskapingsarbeid er en essensiell del av denne bacheloren.

I 2015 ble foreleser Runar Gundersen kåret til årets entreprenørskapslærer.

Hva slags jobb får du?

Etter fullført studium er du godt rustet til å utvikle en forretningsidé og starte opp for deg selv.

Du vil også ha en økonomisk-administrativ utdannelse med en ettertraktet fordypning som gir deg gode muligheter til å arbeide med utviklingsoppgaver i næringslivet eller offentlig forvaltning.

Samtlige fag har kommet til nytte i arbeidslivet. For meg var studiet og akkurat Bø det absolutt riktige valget. 

Bettina Abrahamsrud, fagansvarlig for videregående skole og prosjektleder Visible Me, Ungt Entreprenørskap Telemark. 

Kontakt med arbeidslivet

Innovasjonsstudentene jobber i løpet av studiet med reelle oppgaver fra næringslivet. Det gir deg et godt nettverk til framtidige arbeidsgivere og referanser som hjelper deg når du søker jobb. Studentene får også kontakt med arbeidslivet gjennom studiebesøk til relevante organisasjoner, aktuelle gjesteforelesere og bacheloroppgaver.

Dette lærer du i innovasjon og entreprenørskap

Du får solid kunnskap innen forretningsutvikling og de fagene og emnene som støtter opp under slike prosesser.  Kunnskap om produtvikling og forståelse for nyskapingsarbeid er viktige i studiet. Kreativitet, læring og målrettet innsats står sentralt.

Utdanning i innovasjon og entreprenørskap inneholder også økonomisk-administrative fag som er relevante for innovasjon og entreprenørskap, slik som markedsføring, innføring i økonomi, forretningsjus, foretaksstrategi, markedskommunikasjon, organisasjonsfag og immateriell rett. Bachelorstudiet gir deg derfor en solid økonomisk-administrativ utdanning.

Gjennom prosjektarbeid i gruppe får du praktisk trening i å møte aktuelle problemer og situasjoner.

Gjennom kurs, seminarer og diskusjoner får du kjennskap til modeller og arbeidsmetoder som gir oversikt over sammensatte utviklingsprosesser.

Studiet foregår på campus Bø, som er kjent for sitt aktive studentliv.

Gled deg til du skal begynne å studere i Bø. Her skjer det så utrolig mye mer enn hva størrelsen på stedet tilsier

Bø-student Katrine Linnea Ødegård

Videre utdaning

Etter bachelor i innovasjon og entreprenørskap og to års relevant praksis er du kvalifisert til USNs master i innovasjon og ledelse.

Skaff deg internasjonal erfaring

Du kan ta deler av innovasjon og entreprenørskap i utlandet. Å studere eller ta praksis i utlandet kan gi deg mulighet til å utvide din internasjonale kompetanse, språkferdigheter, personlige egenskaper og omstillingsevne. Det kan også gjøre deg mer attraktiv på arbeidsmarkedet. Vi har avtaler med utenlandske universiteter, høyskoler og praksisinstitusjoner tilpasset ditt studium.

  • Utveksling for innovasjon og entreprenørskap

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!