Bachelor

Bachelor i ingeniørfag, maskiningeniør

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i ingeniørfag, maskiningeniør

Samfunnet har et stort behov for kreative og nyskapende mennesker. Som maskiningeniør har du muligheten til bidra gjennom å utvikle fremtidens produkter. Du vil være involvert i alt fra idèfase, utviklingsfase og produksjon av mange av de produktene vi vil bruke til daglig.

Alle produktene vi bruker har en funksjon og et design, og begge deler er viktige. I vårt studium i maskinteknikk bruker du moderne teknologi og moderne arbeidsmetoder til å skape nye, kreative produkter. Dyktige ingeniører kreves for å skape funksjonelle og attraktive produkter, og studenter fra USN pleier raskt å få spennende stillinger.

Målet med studieprogrammet er å utdanne ansvarsfulle og miljøbevisste ingeniører som kan være med på å utvikle nye tekniske løsninger og produkter. I dette studiet vil du lære profesjonelle arbeidsmetoder. Du lærer om bruken av moderne dataprogrammer for å beregne og å simulere mekaniske prosesser og for å utforske mulighetene ved industridesign gjennom eksperimenter.Gjennom interessante oppgaver i tett samarbeid med regional industri får du også muligheten til å utvikle deg innen nytenkning og innovasjon.Underveis i studiet får du også muligheten, sammen med andre studenter, til å vise frem det du kan på studentmessen USNexpo.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights