Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i ingeniørfag, kjemiingeniør

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Bachelor
Porsgrunn
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i ingeniørfag, kjemiingeniør

Som kjemiingeniør kan du gi et viktig bidrag inn i det grønne skiftet. Utdanningen gir deg kunnskap om fornybar energi og energieffektive industriprosesser. Du vil lære om effektiv, klimavennlig og bærekraftig bruk av energi.

Som kjemiingeniør bidrar du med nye ideer og løsninger for store samfunnsutfordringer. Du får kunnskap om miljøregnskap, livsløpsmetoder og effektiv bruk av ressurser, og kan være med å utvikle miljøvennlige og innovative prosesser og produkter.

Høres ikke det spennende ut?

Hva slags jobb får du?
Du vil være en attraktiv kandidat for ulike stillinger i prosessbedrifter eller i bedrifter som jobber med fornybar energi. Du kan jobbe med prosessutvikling, prosessimulering, produktutvikling, energieffektivisering, miljøvern, vannrensing og klimautfordringer.

Du kan jobbe i landbasert industri, offshoreindustrien eller i konsulent- og rådgivningvirksomhet.

Du kan også jobbe med undervisning og forskning, eller i offentlige virksomheter med blant annet arbeidsmiljø, miljøvern og energistyring.

Universitetet i Sørøst-Norge

USN

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter. 

USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet, og har over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.

Som student her har du flere valgmuligheter, med både heltid, deltid, campusbasert og nettbasert studietilbud. I tillegg tilbyr USN en rekke etter- og videreutdanninger.

Du møter innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. På den måten lærer du å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring.

Du har mulighet til å studere enten i Buskerud, Vestfold eller Telemark. USN er lokalisert både i , Drammen, Horten (campus Vestfold), Notodden, Porsgrunn, KongsbergRingerike og Rauland.

USN har stor bredde i studietilbudet på bachelor-, master- og doktogradsnivå fordelt på følgende fakultet:

  • Fakultet for helse- og sosialvitenskap
  • Fakultet for humaniora-, idretts- og utdanningsvitenskap
  • Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag
  • USN Handelshøyskolen

Høgskolen i Sørøst-Norge ble dannet 1. januar 2016, da Høgskolen i Buskerud og Vestfold fusjonerte med Høgskolen i Telemark. Den 4. mai 2018 vedtok Kongen i statsråd at høyskolen skulle bli et universitet.

USN ledes av rektor Petter Aasen.

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Sørøst-Norge

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!