Vis studentum.no som: Mobil

Teatervitenskap - Master

Universitetet i Bergen

Om utdanningen

Master i teatervitenskap

Teatervitenskap knytter sammen teorier om kunst og praktisk teater. Gjennom forskning og undervisning undersøker vi hvordan man i teateret arbeider med skuespillerkunst, regi, dramaturgi og scenografi, og hvordan teateret kommuniserer med publikum og samfunn. Teatervitenskap er ikke bare nyttig for å forstå teateret i seg selv, men også for å forstå litteratur, kunst, film og andre medium.

Masterprogrammet i teatervitenskap er et unikt tilbud i Norge. Her for du dypere forståelse for teater som kunstnerlige uttrykk i samfunnet. I tillegg får du god innsikt i vitenskapelige problemstillinger og metoder. Som del av studiet kan du ha praksis ved teaterinstitusjoner eller i det frie scenekunstfeltet.

  Studiefakta, Tittel m.m

  Mastergrad i teatervitenskap (120 studiepoeng)

  Universitetet i Bergen

  Universitetet i Bergen

  Universitetet i Bergen er med sine vel 18 000 studenter og nær 4 000 ansatte et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fleste fagområder, organisert i syv fakulteter med en rekke tilhørende institutter og faglige sentre.

  Universitetet i Bergen er også del av et globalt nettverk av studenter, forskere og kunnskapsinstitusjoner.

  Vis alle utdanninger fra Universitetet i Bergen

  Kontaktinformasjon til Universitetet i Bergen

  Universitetet i Bergen

  Postboks 7800
  5020 Bergen

  Studiested

  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!